Magenta blir grön av avund

En helt underbar bok som jag läste för ett tag sedan. Det är en sådan bok som man inte kan lägga ifrån sig utan man hela tiden måste läsa vidare. Man kan se vad som händer inne i huvudet när man läser.

Handling: Magenta är en tonårs tjej som är ihop med en kille vid namn Daniel. Men deras förhållande går i kras när Magenta går med på en tävling i välgörande ändamål. Tävlingen var kallas kärlek vid första ögonkastet. Chad, en utbytesstudent valde henne och kysste henne på sen. Daniel som brutit sitt ben och igentligen inte skulle vara där, såg det och allt gick i krass.

Ja.. Om ni vill veta mer om den får ni ju ta och läsa den ;) Mycket spännande. Den rekomenderas starkt av mig. Alla kan läsa den, ung som gammal, tjej som kille. En mycket läsvärd bok! :)

Film lista

Ska ha sån film dag imorgon för mig själv x) Ska kolla massa filmer (:

Shrek the halls
Never back down
Mamma Mia
Disaster Movie
The Wackness


Detta var bara 5 stycken av alla dem jag ska se :) <3  Men har fortfarande några filmer kvar att se med familjen nu ikväll så ni kommer få läsa om minst 1 till ;)


Madagaskar 2

Kollade precis in denna filmen med min familj.

Den var ganska bra faktiskt. Och för er som inte har sett den än så handlar den om att Alex kommer tillbaka till Afrika med sina vänner och träffar sina föräldrar. Men Alex blir förvisad och hans far & mor följer med honom. Vattnet försvinner ur vattenhålan och Alex eller Alkay som hans föräldrar kallar honom bestämmer sig för att ta tillbaka det. Hans trogna vän Marty följer med honom. Och tillsammans lyckas dem igenom äventyret.

Haha jag är inte så bra på att förklara men den är bra och jag rekomenderar er att se den! Även 1.an om ni inte sett den :)

Ska kolla fler filmer med familjen nu.

Ha det bra <3

Familjekväll

Dags för familje kväll :)  Nu ska vi placera oss framför TVn och kolla på en film. En massa choklad, godis & läsk :D <3

C Ya later alligater <3

Mobil Blogga

Har kopplat mobilen till bloggen nu :) Så ska försöka uppdatera bloggen ännu oftare nu.

Ha det bra så länge <3


Ett gott skratt :)

Godmorgon allihopa!

Mår fortfarande jätte dåligt. Men ska försöka bli frisk tills på torsdag så jag kan dansa loss :)

Har precis ätit frukost. Älskar att sätta tänderna i nuetela mackor och halsen blev mycket bättre efter en kopp te. Har även tagit in bilderna i datorn sen igår. Dem jag ritade hos mormor. Dem blev itne direkt bra men ni kan ju iallafall få ett gott skratt XD <3

bild 1
bild 2
bild 3bild 4

Tja.. Den med elefanten var ju faktiskt misslyckad redan från början XD

Ska nog plugga lite till proven nu. Ha det bra <3

Mums

Ja då var man hemma från mormor nu då. Det var ganska trevligt. Tog några av mormors plättar, dem är skiit goda! Av gammelmormor's saker fick jag en tavla. den föreställde en häst. Den var broderad och hon hade gjort den själv. Den var helt underbar. Men som vanligt blev det mest vuxen snack mellan mamma och mormor så då passade jag på att rita några bilder. Foton på dem kommer senare imorgon.

Halsen har ännu inte lungat sig, den gör jätte ont så ska förmodligen till doktorn på måndag och kolla den. En kompis har just haft körtelfeber och varit i skolan under hela tiden för hon visste inte att hon hade det så ja.. Jag kan ju vara smittad. Och i värsta fall kommer jag hamna på sjukhus om det är allvarligt. Sis har ju en förmåga att hamna där varje gång hon kysst en ny kille. Hon får körtelfeber och måste läggas in då. Men jag hoppas på det bästa.

På vägen hem från mormor körde vi inom pizzerian och köpte 3 hamburgar tallrikar. Mums! Längtar efter att få sätta tänderna i den saftiga burgaren och dem goda pommesna.

Bloggar nog inte mer ikväll och ska sova ut imorgon men lovar att blogga ändon ;) Puss & Kram <3

kraslig

Känner mig lite kraslig. Har ont i halsen. Vill inte bli sjuk nu dansen börjar ju på torsdag :( <3

090130

Hej på er!
Har precis kommit hem från skolan :) Det var väl helt OK. Endast 2 lektioner idag då vi hade håla på SOn. Har suttit och ätit nuetela mackor & druckit härligt gott te. Ska plugga strax. Har 3 prov strax! Matte prov på måndag/tisdag, No prov på torsdag, Tyska prov vecka 9 på fredagen.

Ska till mormor ikväll också. Dela upp möblerna från gammel mormor och sådant. Ska även äta pizza och ha trevligt så vi slipper vara så dystra. Gammelmormor skulle nog inte vilja att vi skulle va det.

Ha det bra, PUSS <3

Twilight

OH NO! Twilight har slutat att gå på bio i lund :'( Och den går inte inne i stan.... Och jag som tänkte se den i veckan :( FAN OCKSÅ!

Läskigt

Gäsp vad jag är trött!!! Sitter på mammas data och bloggar :) Min är nere i källaren och vill inte gå ner där själv, mörkt och läskigt.

Kunde inte sova i går kväll så gick ner och tittade på skräckfilm med mamma. Kommer inte ihåg vad den heter men den var hyfsat bra. Den handlade om en flicka. Som ville träffa sin vän och sådant så åt dem på hennes hals och så blev hon en vampyr. Hon bestämde sig för att döda alla vampyrer inklusive sig själv. Haha lite sammanfattat. Men den var faktiskt bra även om den inte låter så bra på min beskrivning.

Någon mer än jag som ska se Seven Pounds nästa vecka? :) Ska på premiären i lund med en kompis :D Den verkade bra på trailern så har höga förhoppningar om den. Ska se om jag hinner se Valkyria nästa vecka också. Den verkar ganska bra. Även om jag hatar hitler. Men har aldrig sett filmen förintellsen så ska passa på att se denna.

Ska göra mig färdig för skolan nu, Bloggar senare. C ya <3

Natii Natii

Natii Natii alla läsare, nu ska jag nanna lilla kudden. Jag riktigt hör hur den ropar mitt namn! Emma! Emma!
Hejdå vi ses imorgon gullungar <3

OHH NOOO

Neeejjj ! Min kompis och jag åker alltid hem på fredagar tillsammans för vi bor båda i samma by. Och vi går i skola i stan. Och så ska hon inte åka imorgon! Vill inte åka själv så stannar väl kvar på skolan och pluggar och sådant. Då slipper man i alla fall läxorna. Ska kolla om någon kompis kan stanna där med mig.

Ha det bra PUSS <3

tack

Fick nyss in några underbara tips på layout. Synd att det var en anonym :( Kan ju inte tacka , men hoppas du läser detta för det var underbara tips! :D <3

JIPPIE :D

Sis ville tillslut inte ha blogg hjälp i alla fall för hon orkade inte sköta den sen. Men jag fick skorna i alla fall :) *JIPPIE!* Jätte glad nu. Vad har ni gjort idag? Jag har gjort lite olika saker. Funderar ut en ny layout till bloggen. En lite mer avancerad den här gången tror jag. Inte helt säker än på hur den ska se ut. KOM GÄRNA MED TIPS & IDEER! :D

Skolan imorgon kommer bli skön, endast 3 lektioner varav 1 inte kommer vara lärare på. Vi har: SO, Tyska, Idrott. SO läraren ska ha intervjuer med en ny rektor så förhoppningsvis så slipper vi den lektionen. Slutar klockan 12.15 imorgon, väldigt skönt. Ska nog ta en ordentligt lång runda med hundarna imorgon efter skolan tror jag. Medn först ska jag hälsa på min gammla skola. Eftersom dem slutar vid 2 och min väg hem från bussen är genom där så kan jag lika bra passa på att göra det. Har ju fortfarande en massa vänner som inte bytt skola ännu utan som ska göra det efter sommaren :)

Funderar på att ha en tävling strax :) Men måste fundera ut vad den ska handla om, vad priserna ska vara o.s.v. Kom gärna med ideer och tips här också :) <3

Bloggar nog lite senare ikväll också. Ha en underbar kväll, puss & kram <3

Pinsamt!

Skolan slut och dags för mig att designa sis blogg. Får ju ett par underbara skor för det så varför inte? :)
Dagen idag har varit helt OK hitills, hur har din dag varit? Fick byta från träslöjd till syslöjd. kliade upp mina händer, är allergisk mot dammet från trädet. Men annars helt OK :) Oj just det.. Skämde ut mig inför klassen. Vi skulle ha rollen King, en hund som dog av cancer. Vi skulle skriva en dagbok om hans sista dag i livet. Alla andras löd: Kära dagbok! Jag gjorde det ... det.. blablabla... Min löd: Wow Wow! wow woff gläfs. morr wow waff! o.s.v. Alla skrattade och resultatet blev att jag blev helt röd i huvudet. Trodde jag skulle dööö!! Men i och för sig så sa läraren att om vi fick betyg skulle jag fått MVG för jag levde mig in i rollen :) Och det är inte dåligt det inte ;)

Sis börjar bli arg nu.. Bäst jag går ner och hjälper henne innan hon får sitt utbrott O.o


090129

Godmorgon alla mogon pigga :)

Precis gjort mig klar för skolan, vill inte dit men måste ju. Hade hellre stannat hemma och sovit ut *längta* Och innan jag glömmer det, några stycken hade ställt en fråga som jag svarar på nu :)

Har du hårförläning?
Svar: Nej, Men jag hade det då bilderna togs.

Tja man var ju lite dum och ville ha en ny look till nya skolan, klippte håret kort precis som Bill Kaulitz när han var liten. Sådan frisyr hade jag då :) Men efter några månader med det så började det växa ut och då såg det itne snyggt ut med den frisyren, bestämde mig för att helt enkelt skaffa hårförläning :)

Men nu måste jag packa skol väskan och lite sådant innan jag går ner till bussen, måste sluta.

Hemma :)

Hemma från skolan nu ;) Sitter med bästisen Angelica och äter äpple kaka igen (A) . *älska älska älska*
Nu kommer bilden på mitt bild projekt :)

min
min

Ljuset ger den ingen rättvisa, tyvärr. Bakrunden ser helt beache ut den ska vara rosa :) <3

Övertrött!

GÄSP! Ska nog snart gå och lägga mig tror jag, går ju upp klockan sex om morrnarna..  Skola imorgon som vanligt... *drygt* Men det är iallafall bild på morgonen *jippie* (A) <3 Då ska jag fota den bilden jag gjorde färdigt idag :) Den blev överfin! :D <3

Har pluggat hela dagen så är över trött nu också, och utsvullten! Ska äta något innan jag hoppar ner i min varma säng :)

Aja måste packa och sådant inför imorgon, Godnatt  <3

stolt!

Ja då var man klar med det mesta av läxorna i alla fall (: Fast så har vi matte prov & tyska prov nästa vecka på måste plugga extra mycket på det /: Inte kul direkt men det måste ju göras..
Detta har jag hunnit hitills; NO, Matte, Tyska, Svenska, Engelska. *stolt*

Måste plugga vidare tyvärr, det blir inte att hänga med några vänner idag inte /:

Ha det super och plugga hårt! (ingen av oss vill väll sluta som en sophämtare?)

Plugg...

Äntligen hemma från skolan! En ganska bra dag med tanke på sista lektionen. Blev äntligen färdig med min "tavla" eller hur man ska säga. Bild på den kommer imorgon :)

Just nu sitter man och äter äpplekaka med en MASSA vanlij sås ^-^ *älska älska älska*  Men måste plugga medans jag äter för sen ska jag ut med några vänner (: Ha det bra ! <3


OBS! :$

Godmorgon!

Tänkte slänga ihop ett litet snabbt inlägg innan jag börjar packa ihop och småspringer till skolbussen. Igår kväll hände något som var helt sjukt alltså! XD

Jag gick och la mig vid typ tio för jag går upp klockan sex på morgonen. I alla fall, helt plöstligt står jag i köket kl tolv och gör frukost ?! Mamma försökte tydligen prata med mig men fick skaka mig för att jag skulle vakna. Gått i sömnen igen OBS! :$

Tänkte slänga in en liten bild på mitt favorit band :) 
älska <3

OBS! Det är inte mitt rum den är fotograferad i! (:

090126

Hejsan Svejsan :)

Idag har jag fått reda på när begravningen ska äga rum det blir den 11 Februari. Och för att inte vara allt för deprimerad över det som hänt så har jag fixat kameran och bilder kommer nu mera att läggas upp ;D Lite social får man ju vara, aja måste återgå till att plugga tyskan /:
 jag

Haha mobba mig inte för bilden, vet att jag ser tjock ut på den XD Men nu måste jag gå ut med Rambo & Mika sen plugga och pömsa med lilla kudden :) Godnatt <3


sorg

hejsan allihop..

slänger bara ihop ett snabbt inlägg idag. inga bilder idag heller tyvärr orkar verkligen inte.

dagen började väldigt bra. hade sovit hos bästisen fanne och vi gick ut och pysslade om hennes häst, bakade pannkakor, fixade oss och sen kom gäster. Rasmus, Johan, Lukas, Erik, Moa, Sara. Ganska kul iallafall med killarna :) Vi loggade in på msn och jag ser en hemsk sak..

min kusin heter på sin lilla text: min gammelmårmår dog idag.. (även om han stavade fel)
jag slutar andas och bara sittar på skärmen medans tårarna rinner ner för kinden. Som tur var så va killarna inte i rummet just då så dem slapp se mig gråta.

Åkte hem vid 10 för att mamma ville berätta det, fick reda på det sist som vanligt. Men för 3 dagar sen fick min farmor en hjärtinfarkt dock klarade hon sig. Mamma blev sparkad från jobbet för 4 dagar sen. allt skit händer oss nu alltså!

orkar inte lägga in bilder idag fastän jag har 100 tals just nu.., och ni förstår säker varför...

rest in peace gammelmormor, saknar dig så fucking mkt! <3 Kommer aldrig glömma dig, sluta älska dig, du kommer alltid finnas i mitt hjärta <3

förbannad

Alltså vissa personer borde inte få öppna sin stora trut! Bara för att man är kär så går ens 2 bästa kompisar (killar) och säger till alla att man älskar en ny kille vaje vecka?! Har dem inget liv eller !?

Att dem ens vågar tro något sånt om sin bästis det är en sak, men att sprida ut sånt till alla det är fan nt riktigt klokt! Blir så fucking förbannad på sånt här! Att sprida rykten som inte är sanna om en vän är fan inte snällt. Om dem tror något sånt så kan dem väl ffs fråga om det är sant eller så! Vilket det ofc inte är.

En sak är iallafall säker, dem är inga riktiga vänner om dem tror ngt sånt om en. En vän ska man kunna anförtro sig till, kunna lita på. Inte vara rädd att dem ska sprida ut rykten om en. Trodde att dem kände mig, och det gjorde väl dem också, men det gör dem tydligen inte om dem går runt och säger så om mig. Dem är i alla fall inte mina vänner längre!

Hoppas ni får en bättre dag än vad jag har haft i alla fall! Och , Var rädd om era nära och kära! <3


Sovmorgon

Godmorgon ! ^-^

Idag fick jag iallafall sova lite längre än igår (: Kvällen igår blev ganska lyckad. Men det beror nog på att vi fick ceasecake (stavning?)  med varma hallon! Fast jag tycker inte direkt om ceasecaken så tog bara bären (A)

Ska nog försöka fixa min system kamera idag så det blir iallafall lite bilder till bloggen :) Och om inte jag kan fixa det så får jag be pappi lite snällt, hihi :)

KÄR!

Jag är såååå kär! Andra gången i mitt liv jag är kär. Första gången var i 1.an och var kär i samma kille i 3 år. Men detta känns mer seriöst. Jag hatar att vara kär men jag älskar att vara kär i honom. Jag hatar att vara kär för det är så jobbigt, man kan nt sluta tänka på personen, jag kan nt äta, nt sova, nt dricka ingenting för jag tänker bara på honom.

han och hans bruna/blonda hår, hans glittrande ögon, hans underbara leende.. OHH!! jag kan nt sluta tänka på honom. Det är det ända jag gjort dem senaste 3 veckorna. lovar har säkert gått ner flera kilo sen dess.

Men han är säkert inte kär i mig, så är det alltid. Men man kan alltid hoppas och .. BE ?! XD Och vet ni vad! Han sa pusshaj till mig (A)! *happyness*

Ha det bra där ute och bli kär i ngn och släpp inte taget om personen vad som än händer <3


lördag <3

Tjeniis alla läsare! ;)

Lördag, min favis dag! :D Sova länge, äta massa godis! (A)  Men idag skulle man fira sis så det blev ingen sovmorgon för mig inte.

Vaknade 10.10, jätte tidigt för en lördag enligt mig /:  Åkte ut till Center Syd med min pappi. Handlade en massa, bland annat en almenacka för 2009 till moi (A) Och lite mat till kvällens kalas för sis som hade fyllt 19 år :) <3

Sen åkte man hem efter ca 4 timmars shopping, rätt drygt! Gjorde vid mig och lite såndat och sen var det bara att vänta på gästerna.

Gästerna är fortfarande kvar. Sis & hennes pojkvän är ute och åker bil med ngr kompisar. Brush och hans flickvän är också kvar. Och dem är inte så sociala om man säger så... Men får väl stå ut /:



Bilder till bloggen kommer på måndag :) Glömde mobilen i skåpet i skolan /:  Ska äntligen byta skåp! :D  Har nedan skåp så man måste sitta på knä och visa halva röven för att kunna öppna osv. Så ska byta med en vän på måndag :) *happy*

RSS 2.0