Natti Natti

Tänkte bara logga in och säga godnatt :) <3

SHIITT!

Jag skulle ju räkna på hur mycket allt i Ellos katalogen blev och sen totalt i alla kataloger. Tja.. nu har jag gjort det och det blir inte blilligt.

Ellos katalogen: 2688 kr
H&M: 1298.50 kr
Halens: 868 kr
TOTALT: 4854.50 KR!!!

Asså omg såå dyrt! Jag kan ju nästan betala Rambo en gång till för dem pengarna! O.o Ellos blev vinnaren av det dyraste XD Shiiit kommer ta mig en evighet att sammla ihop till allt det! Aja tar en katalog i taget, börjar med H&M Sen Halens och sen Ellos x) Sen behöver jag nog itne köpa mer, eller jo ska köpa en underbar klänning av sis för 600 kr och sen ska jag köpa lite byxor men jag tror nog jag väntar med det X)

Ha det bäst (L)


Och om ni vet något bra sätt att tjäna pengar på så skrriiiv dem gärna! XD <3

Bokmal

Hehe, jag är en riktig bokmal. Var ju nere hos Nathalie innan och så kollade jag igenom hennes böcker :) Hittade några som intresserade mig.

Dessa är:
- Att hjälpa sig själv - Dave Pelzer
- Pojken som inte fanns - Dave Pelzer
- Spök flickan - Torey Hayden
- Kort kjol - Christina Wahldén
- Den onskefulla - B. Wahlströms
- Saknad, Kodnamn Cassandra - Jenny Carroll
- Saknad, (ja ännu en saknad bok men hittar den dock inte, har redan slarvat bort den)

God Kväll

Hejsan allihopa :)

Hatar att vår digital box inte funkar, nu fick man ju inte se Kenza presentera The Hills i rutan, typsiskt! Vad har ni hittat på idag då? Själv har jag funderat över hur jag ska kunna sammla ihop alla pengarna som kommer få gå åt till kläderna. Har ännu inte räknat ihop vad allt blir med ellos katalogen men ska göra det snart. Ha det <3




BÖRJA KOMMENTERA MERA! :D

Shoppingens lycka

Vaknade precis, så typsikt av mig att somna framför TV/film. Under filmens gång så hittade jag en Ellos katalog på Nathalies rum. Så klart började jag titta i den och har säkert kryssat för plagg till ett värde över 1000 kr igen. Men jaja, man måste ju få shoppa lite då och då :) Igentligen gillar jag inte alls att beställa från kataloger för det blir så klöddigt om kläderna inte passar så som man trodde och blablabla. Så det är igentligen mycket smidigare att handla direkt i affären. Fast det negativa där är att dels tycker jag det är pinsamt att handla underkläder ute i affärena och dels att man nästan aldrig hittar allt det man skulle köpa! Varför måste allt ha negativa sidor? /:

Innan gillade jag inte alls att vara ute och shoppa men nu har jag blivit värsta beroende av det :O Så lera tusenlappar kommer rycka nu men det är det värt :) Räknade ut att jag kryssade för kläder i H&M och Halens katalog för totalt: 2166.50 kr. Och då har jag inte räknat med Ellos katalogen ännu. Jag kommer bli helt pank O.o Men men behöver man nya plagg till gaderoben så gör man! :D OCh när man handlat det man behöver kan man ju ta det lungt ett tag med shoppingen ;)

Bloggar senare ikväll också :) Puss E

Maraton! :D

Just nu sitter jag på min systers rum och har letat fram alla mina shooby do filmer x) Ska kolla igenom allihopa, jag abra älskar shooby do :D Men har man tråkigt så måste man ju kolla lite filmer från gamml tiden :D

Ha det bra <3

Oj då :O

Godmorgon alla läsare ^^

Igår efter att jag blev klar med städningen åkte jag pappa och mamma till WILLY:S och handlade massa godis och läsk :) Så det blev en riktig toppen kväll med allt det goda plus en underbart bra film! ^^ Vad hade ni för er igår då? :) Något roltigt förhoppningsvis :) Tja och onyttig som man är så har jag inte ätit frukost idag utan gick direkt på godiset. Inte bra inte bra :( Så får väl ta och äta frukost snart med en god kopp te (English Breakfast) <-- det teet är så j*vla gott!! :D

Jaja bloggar sen igen förhoppnignsvis x) See Ya <3

FÄRDIG!

Äntligen är jag färdig. Skönt som f*n! :D Nu har jag snart råd med alla grejorna jag kryssade för i Halens & H&M´s katalog! :) Några tusenlappar kommer väl försvinna men det är det helt klart värt! ^^ Och eftersom att jag var så duktig när jag städade (endligt mig själv) så sitter jag och belönar mig själv med ett glas Coca-Cola och en chokladboll :) MUMS!

Men så  måste man ändon ut med vovvarna fastän man inte orkar .. *gäsp!*

Aja, vi hörs senare ^^

STÄDNING!

Hejsan :)

Kom hem för ca två timmar sen, började städa huset direkt. Jag mamma och pappa kom överrens om att jag får 500 kr i månaden för städning. Plus att jag får 100 kr av nathalie för hennes rum ;) Så 600 kr i månaden är helt OK. Plus att om jag vill köpa ngt extra så får jag en summa av barnbidraget isåfall :) Så ja det blev lyckat ^^ Just nu har jag en av mina pauser i städningen. Brukar ha det för att vila upp mig innan jag ger mig in på det igen. MEn nu har jag iallafall bara två toaletter, damsuga och moppa golven kvar :)

Vi hörs <3

090226

hejsan :)

Jag vet att det har varit lite dålig uppdatering på sistone, men vet ni vad? Jag lover att det ska bli mycket bättre :) Detta har iallafall hänt idag (mer en sammanfattning):

- Tandläkaren, min mun blev blåslagen, och jag skojjar inte det blöde riktigt mkt! Spottade blod i en timme! O.o
- Skolan, Blev färdig med min nalle på Sy slöjden.
- Får reda på att vi ska ha prov i SV nästa vecka. (OHH NO!!!)
- Skolan slut och jag & Kiiskilott åker iväg till dansen.
- Hemma med familia & Käka pizza ^^
- Och nu sitter jag här .

Och ni kanske undrar varför jag gjorde en sammanfattning? Jo för jag har inte tid just nu att skriva blogg igentligen. Har flera läxor till imorgon, skriva klart min bok ressension(stavning?) som ska vara inne, plusss jag har prooov imorgon och har knappt pluggat till det.



Här är nallen som jag gjorde på slöjden :) + Min outfit från igår OCH! Lite av bilderna från Kalmar! :D hittade ju USB kablen x)

nalle  kusin ( Liten bild av kusinen Tobias då rå ^^ )
Ngn bild 1Ngn bild 1Ngn bild 1Ngn bild 1


Vi hörs , Puss och kram

Good Night everybody <3

Godkväll på er.

Skolan idag var väl helt okej, bygga hus på No.n och måla på bilden, roligaste som finns x) Glömde tyvärr att fotografera mina bilder :( Ledsen <3 Aja. Efter skolan mötte Chrystian upp mig på vår gammla skola. Så vi gick hem till honom och kollade lite på film, åt chips och drack en massa coca-cola :) Jag som längtat så efter coca blev ju hur glad som helst. Klockan sex var jag tvungen att gå hem, äta middag (ostkaka) mums! Och tittade på film med mamma och pappa. Och där blev det ännu mer coca då mamma köpt hem för jag hade längtat så mycket XD Igår berättade jag ju att jag skulle disskutera med mamma och pappa om min "lön" och mitt barnbidrag. Vi disskuterade lite grann och kom fram till att dem själva skulle disskutera med varandra innan dem bestämmer sig helt. Så jag får vänta lite på svaret, men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. Så det dröjer nog inte så länge innan jag kan köpa dem sakerna jag kryssade för i dem olika katalogerna. Roligt :) Funderar på att köpa en skin jacka också. Men är inte helt säker ännu ^^ Vi får väl se hur det blir.

Dagens outfit består av:
Polo t-shirt (en polo med korta armar som en t-shirt.) Färg: Grå  Affär: Amisu
Mörkblåa jeanse - BikBok
Jag fotograferade faktiskt en bild på outfiten idag men så är min USB kabel borta igen, blir så förbannad över att jag ska vara så slarvig!

Tänkte plugga lite innan jag går och lägger mig så vi hörs väl imorgon.

Puss och godnatt

090225

Godmorgon sömntuttor ;)

Jaha då var det dags för skolan igen då. Men det gör inget ^^ Vi har ändon bara tillklockan tre idag så det är vår näst kortaste dag XD Skönt i alla fall. Favorit ämnet ligger på schemat idag, första lektionen desutom! Det gör mig alltid på så bra humör. Och ämnet jag pratar om är självklart BILD! :D Ska se om jag hinner fota den bilden jag gjorde igår så ni får se den.

Men nu måste jag rusa, Hejsvejs! <3

Fettisdagen :)

Har precis fått lite mat i mage, äggakaka och bacon :) När vi satt och åt bestämde jag, mamma och pappa att vi snart skulle disskutera om hur mycket jag skulle få i månaden (pengar) och när jag ska få mitt barnbidrag. Själv hoppas jag på ca 800 kr i månaden och barnbidraget nunununu!! :) Men ja vi får väl se hur det blir ;) Ska gå ut och disskutera det med dem nu så det är gjort.

Och så klart kunde jag inte undgå att se att Haléns katalog har kommit. Satte mig direkt med en bläckpenna och tittade igenom och kryssade för det jag ville ha. Ska beställa det så fort jag har pengar igen ^^ Men först ska jag beställa från H&M, en maaaassa underkläder. :) <3 Man måste ju ha det?! XD

Ha en bra fettis dag <3


Pluggkväll

Då är man tillbaka från en lååång skoldag. Skönt!! Nu ska jag bara ta det lungt, plugga och äta gott :) Tycker jag faktiskt att jag förtjänar ;) Ja det var vad jag ska hitta på idag, men frågan är vad ni ska hitta på? :)

Har 1 prov denna veckan 1 nästa vecka och ja det kommer fler till nästa vecka, usch vad jag är skoltrött efter bara 2 månader. Men det är nog för att det finns några störmoment i skolan, men ja man får väl nöja sig med det man får antar jag XD Bilden gick väl bra :) Glömde att fotografera bilden jag gjorde där idag så det gör jag imorgon så ni gullungar får se den :D <3

Ha det bra så hörs vi ikväll , PUSS

Gomorron Gomorron

Godmorgon på er! :)

Idag hinner jag skriva i bloggen på morgonen. Brukar ju inte hinna det för det mesta. Men ja idag hinner jag ju som sagt ^^ Hur mår ni idag? ;) Själv sitter jag och fryser! Det är sviiin kallt!! Ska ta på mig skit mycket när jag ska ut. Vinter jacka, halsduck, mössa, vantar ja hela köret! Även om jag inte trivs i mössa men ja det får väl gå det också :)  Usch nej bara tanken på att jag måste ut i det kalla vädret och gå ändan bort till bussen för att åka till skolan är ingen lockande tanke! HAr den längsta dagen i skolan idag. Slutar klockan fyra. Men jaja vi har iallafall några roliga lektioner idag. T.ex. Elevens val (för där har jag BILD!) :D Öhm.. Ja det var nog den enda roliga lektionen idag x) Aja, bättre det än ingen? XD

Angående min outfit varje dag. Jag försöker fotografera den, men jag hinner inte varje dag. Och när jag väl gör det så blir bilderna helt katastrofala! Men jag ska försöka bli bättre på det (A) I promise!

See Ya later

Kudden talar!

Natti Natti alla blogg läsare där ute! Nu ska jag ta och dra mig bort till kudden, jag kan riktigt höra hur den ropar på mig. "Emma, Emma kom, kom hit!"

hehe, Godnatt på er! :) <3 Dröm sött ;)

P.s. Har bestämt att Vakna med AbsoluteEmma bara kommer vara på helg morgnarna (lördag + söndag). Aja så det är därför det är dåligt med sånna på vardagar :)

Good evening

Hejsan Svejsan.

Har precis kommit hem efter en ganska lugn skoldag. Plugg och fika är en perfekt kombernation! Det lbve det nämligen direkt för mig när jag kom hem, efter hundarna såklart ;) Så nu har jag inte mycket kvar som tur är, har en del läxor och prov denna veckan men dem ska väl gå hyfsat bra hoppas jag. Och i helgen ska jag ta mig tid till att roa mig riktigt mycket, det förtjänar jag efter en hård vecka i skolan x) Jaccusi, ansikst & fotmask. Ohh jaa jag längtar redan!

I natt fick man inte sova så länge, plog bilen kom och skulle ploga vägen, riktigt störigt. Så fick inte många timmars sömn och tro mig det fick inget bra resultat under ögonen! Försov mig såklart och slöade på morgonen, det är ju faktiskt första dagen efter lovet. Och när jag är färdig och tittar på klockan. "HERREGUD!" skriker jag.  För klockan är 07.52 och min buss går 07:55, jag skulle alltså inte hinna springa ner till den. Men min älskade SIS och hennes pojkvän skutsade mig till skolan som tur var :) Ja och nu sitter man här som sagt x)

Nej men nu ska jag plugga lite till, vill inte få dåligt resultat på provet ;) Kram EMMA !! :')

090222

Vad har ni hittat på under dagen då? :) Något skojjigt kanske ;) Själv har man suttit bänkad framför TV:n mesta dels av dagen. Ätit lite gott och kelat med min lilla älskling <3 Smsat med en massa folk och blivit mycket bättre känner jag. Skönt, ska nog till skolan imorgon. Även om lektionerna är trista så är det roligare att vara i skolan och träffa kompisarna än att vara hemma och gå runt i huset av tristes.

Innan idag så bestämde mamma och pappa sig för att dem skulle renovera källaren, (ingen överraskning precis). Och så frågade mamma mig om jag ville ha en av telefonerna på mitt rum. (OFC JAG VILL?!) Men när jag ska sätta i kontakten, gissa vad? Den är sånt fett konstigt uttag man måste ha och mitt sånt sitter bakom mina gaderober! Snacka om att jag blev lite lack. Fett störigt var det iallafall. Och som om det inte var nog med det. Nu när jag äntligen har tjänat lite pengar och ska köpa en väska på Nelly.com som jag velat ha hur länge som helst, gissa vad? DEN SÄLJS INTE MER! SÅÅÅÅÅ STÖRIGT! Jag dampade loss i hela huset asså. Så det blev ingen telefon, ingen väska för mig inte -.- Så förhoppningsvis har ni haft en roligare dag än vad jag har haft.

Nu ska jag ut med vovvarna, hejsvejs <3




Fresten, om ni vet någon bra shopping hemsida så skriv den! :D <3

Vakna med AbsoluteEmma

Godmorgon allihopa :)

Hur mår ni idag? ^^  Jag har en fruktansvärd huvudvärk! Känns som om jag ska dööö rent ut sakt!  Om ni har lagt märke till min rubrik idag så kan jag berätta att Vakna med AbsoluteEmma är ett inlägg som kommer komma någon morgon då och då framöver ;) Dem kommer handla om lite olika saker :) Mest för att jag oftast inte har något att skriva om på morgonen så fick det bli detta istället x)

See Yaa <3

Mums :D

Tjeniis

Just nu sitter man och dricker en härligt god smothie :D Den är gjord på Banan, Björnbär, yoghurt, mjölk. Igentligen så är den godast med hallon men dem var slut så det fick bli björnbär x) Tänkte sätta på ngn bra film också. Men det är så svårt att bestämma sig för vilken! x) Men jag tror jag tar high school musical 2 om den nu funkar på datorn. Ibland gör den inte det och det är skiiit störigt! Annars får jag väl leta fram någon annan bra film.

Vi hörs! :D <3

Gårdagens shopping

Ja igår var ju jag och shoppade :) Det blev ett underbart halsband från BIME (butiken finns endast i Marieholm för tillfället)
Halsbandets pris: 89 kr

hal
hals

Är helst förälskad i halsbandet, vad tycker ni om det ? :)

Misshandlad & Våldtagen

Gäsp, Godmorgon alla.

Förhoppningsvis är ni inte lika trötta som jag är, vaknade nästan precis. Och har bara precis hunnit va ute med voffsingarna. Och nu vill jag bara helst somna om! Att sova är nog en av livets största njutning. Jag hade kunnat sova hur länge som helst, var som helst om jag själv hade fått bestämma :) Hur mår ni idag fresten? Jag vaknade med huvudvärk, illamående och hosta. Har troligen feber också, men vad ska man göra åt det?

Discot igår var inget vidare roligt. Före discot var jag med Angelica och Chrystian som sagt. Vi hade ganska roligt där vi satt och pratade inne på pizzerian :) Discot började och vi var där i god tid, folket började komma och vi dansade lite grann. Inte för att DJ spelade någon bra musik direkt men det fick väl gå. Sen kom Felle och lite andra personer som vi inte kände över huvudtaget x) Men kvällen slutade inte roligt. En av personerna (Nämner inga namn) fick reda på att hans/hons bästa vänn ligger på sjukhuset i koma. Bästisen hade blivit misshandlad och våldtagen. Personen ifråga började gråta och sprang ut. Jag och Chrystian sprang efter för att prata med personen. Stackarn..

Efter discot blev det filmkväll med familjen. Vi får The girl in the park. Den var faktiskt as bra. Men fattade inte riktitg slutet, var det hennes dotter eller inte?! Ni som sett den och vet får gärna skriva det :) Aja, sen var klockan mycket och jag somnade som en stock. Och som sakt så vaknade jag nästan precis. Men sov morrnarna kommer inte vara för evigt. På Måndag börjar ju skolan igen /: TRÅÅÅÅKKIIIGTT! Men vad ska man göra?

Men nu ska jag ta och gå ner och titta på någon film, äta något gott och sådant. Ni får ha det så bra allihopa och ni som är sjuka som jag, Krya på er! :) <3 Och snart är det ju sommar och då slipper man vara sjuk! X)

Disco time

Jeje nu är det dags för disco ;) Är hemma hos Chryss och väntar på att han ska montera klart sina möbler sen ska vi dra till cappes och käka pizza och pommes tallrik. Sen bär det av mot discot ;) Även om det kommer va fler yngreåriga än i vår ålder så kommer ändon en massa roliga personer som Felle och dem :) Längtar satan. Kommer lägga in lite bilder från discot imorgon för har bestämt mig för att hitta min USB kabel! :D

Ni får ha det så bra! För nu ska vi snart dra :D Jag, Angiie och Chryss.

Bye Bye cous now its disco time :D

090220

Godmorgon bloggen!

Gud vad jag är trött, har städat hela morgonen men nu är det iallafall helt rent :) Tänkte mest säga att bilderna från resan inte kommer upp på ett tag. Hittar inte min USB kabel så kan inte ta in dem i datorn -.- Skit störigt men vad ska man göra? Ska ni hitta på något roligt idag då? :) Själv ska man på disco x) Ska äga  ut dans golvet (A)

Men först ska jag iväg och handla lite, så vi ses <3

*PUST!*

Pust! Precis kommit hem från dansen och från donken. Dansen var rolig som vanligt men alla skrattade åt mina strumpor! x) Hade en blå och en vit med hjärtn på. Skulle ju ha skor så det skulle inte märkas men glömsk som man är så glömmer man givetvis dem hemma! Aja, donken efter det och sen åka lastbil hem! :'3 ÄLSKA :D

Så nu är jag helt slut iallafall. Ska ta och koppla av med en kall coca och en massa TV tittande. Ni får ha det super för det ska jag ialla fall ha x) <3

Dans outfit

Tänkte blogga lite innan jag sticker till dansen. Såhär ser dagens dans outfit ut! :)

141617

Mjukis byxor - (lånat av brush)
Vitt linne - H&M
Grå t-shirt med röda stjärnor - (lånat av sis)

SKÖNT OM NÅGOT! :)

Skönt äntligen tillbaka från tandläkaren :) Tanden är lagad och utan bedövning (lite stolt är man ju). Skönt att det är över iallafall. Men ska till tandläkaren 2 gånger till som är planerade kanske fler? En om en vecka och en den 5 Mars. Den 5 Mars är det till tandregileraren (stavning?). Han ska kolla om jag kan få tandställning eller inte. HOPPAS! Jag vill ha tandställning faktiskt. För jag har 9-10 mm överbett vilket gör det ganska svårt att bita ihop ordentligt och tugga ordentligt. Aja, tandhyginisten ska man också till den 26 Februari. Sen är allt över hoppas jag iallafall :)

Ska försöka fixa fram bilderna så fort som möjligt idag :) Ska bara ladda klart mobilen så ska jag iallafall ta över dem bilderna jag tog. Vilket inte var så många men iallafall några x)

See ya all ;)

Såå trött!

Godmorgon allihopa!

Så trött! Vill bara gå och lägga mig igen. Men nix pix måste till tandläkaren och fylla igen mitt hål. Bokade tiden kl 09.00 idag för 2 veckor sen men om jag hade vetat att det var lov den dagen så hade jag aldrig bokat den så tidigt! Man borde få sova ut på loven inte gå upp klockan 7 för att hinna vakna innan man får in en massa verktyg i munnen. Det låter inte så lockande direkt.

Vad ska ni hitta på idag då? :) Själv ska jag inte göra något speciellt. Plugga lite till tyska provet som är om en vecka. Annars blir det väl mest TV och datorn som gäller idag. Och måste fixa fram bilderna från resan också (: Nej men nu måste jag sluta, mormor står utanför och väntar på att vi ska köra iväg.

Puss och kram Emma och glöm nu inte att borsta tänderna ordentligt! :)

Farväl

Har bestämt mig för att ta ut min piercing. (i näsan). Pappa knippsade precis av den då den satt fast. Men men.. Kommer sakna den ett tag /: Aja jag kommer väl över det.

WOHO! Jag har 2 pack nu ;) RIKTIGT STOLT! :D <3

Ni får ha det bra , Godnatt!! <3


Sorry ...

Hejsan :)

Ledsen för att jag inte har hunnit blogga något förens nu men jag har haft fullt upp med att kolla TV XD just nu är det ju TOP MODELL! :D Kul kul ;D Medans jag var i Kalmar mobil bloggade jag faktiskt men det har inte kommit fram vilket jag stör mig riktigt mycket på! Jag vet att jag lovade er att bilderna från resan skulle komma upp idag men kussen har alla bilderna så jag väntar på att han ska skicka dem idag / imorgon. Så fort jag har dem så ska dem upp här så ni kan checka in dem ;) Jaja, nu ska jag ta och kolla klart på top modell och fika lite (:

KRAMAR EMMA! :D

I´m home!

Tjeniis ;)

Nu är man hemma igen. Härligt härligt. I kväll ska jag bara chilla med familjen så jag lägger in lite bilder imorgon :) Puss hej  <3

TJOHO!

Tjeniis Peniis ;)

Sitter och väntar på att sis ska bli klar med min platt tång sen bär det av mot kalmar! :D Mamma har packat ner lite fika med bland annat muffins (A) ÄLSKA ÄLSKA ÄLSKA muffins!!! Aja nu är hon nog snart klar så ska logga ut. Oh som sakt kommer jag inte ha tillgång till datorn så det blir ingen bloggning förens på måndag. Ha det super bra <3

P.s. Ha en underbar alla hjärtans dag (L)


Godmorgon Godmorgon!

Godmorgon !

Ledsen att jag inte bloggade något igår kväll. Kom hem sent och åt hade ju varit på dansen. Hur mår ni idag ? Själv mår jag bra! :D Kommer bara blogga en gång till idag för sen åker jag till Kalmar. Tåg i 3 timmar med kussen, vi ska till hans pappa och ha det super kul som vanligt ;)

Dagens outfit är mjukis byxor, ett vitt linne och en lila tjocketröja. Har ingen bild på det så ni får fantisera hur jag ser ut x) Men nu måste jag gå, hejdå. Puss och Kram (L)

Tjohejsan :)

Tjohejsan :)

Hur mår ni idag? Själv mår jag jätte bra :) Sorgen från igår har gått över, iallafall nästan allt. Saknar ju henne men jag kan inte få tillbaka henne heller. Har inte så mycket mer att skriva just nu xD Men så här ser jag i alla fall ut idag :)

5
6

Rosa övertröja ( vet tyvärr inte)
Långt grå/vitt linne - H&M
Svarta thigts - Lindex
Armband - Glitter

Ha det bra för nu måste jag killa ner till bussen innan den åker utan mig :O <3

Gårdagens Outfit

Tjohejsan :D

Jag lovade er att lägga ut bilderna från igår men jag lägger bara ut en av dem för har inte tid :) Såhär såg man ut igår ^^

4

Vit shorta - Ariuma (stavning?)
Svarta byxor - Gina

Begravning...

Rest in peace gammelmormor! Begravningen var riktigt hemsk. Alla grät och när jag och min familj skulle gå fram till kistan och lägga varsin blomma så började jag storm gråta. Ja det var riktigt hemsk, jag viste helt enkelt inte vart jag skulle bli av. Men ja, på mig hade jag en vit shorta, svarta byxor. Ni får se bilder sen för jag har verkligen inte orkat blogga eller lägga in bilderna. Men jag hoppas ni förstår.

Efter begravningen blev det fika hemma hos mormor. Riktigt mysigt och trevligt. Pratade med Sara och några andra kusiner. Dem ville velta lite om mina framtids planer och sådant. Ja, vi hade en riktigt trevlig stund där uppe. Vi stack därifrån vid cirka 1 tiden. Och så har jag varit med Tobias resten av dagen. Varit ute i snön och åkt pulka (SKIT KUL!) och lite sådant kuligt! ^^  Just nu sitter jag, Tobias, mamma och pappa och tittar på Arga snickaren. Den/det är faktiskt ganska bra :) Och som sakt så orkar jag inte lägga in bilderna idag så jag gör det imorgon efter skolan och läxorna.

Vi hörs, kramar Emma ;)

Crazy as I am

God morgon :)

Förlåt att jag inte bloggade igår kväll fastnade framför TV:n med familia och sen var klockan mycket. Så nu kommer bilderna på outfiten eller iallafall på mitt hår haha x) Så här såg mitt hår / aniskte ut på vollybollen ;)

1
23

Snyggt ellerhur ;) <3 Men nu måste jag fixa mig, är ju hemma från skolan eftersom jag ska på begravning klockan 11. Ha det så bra, puss och kram (L)

090210

Hejsan allihopa :)

Vollybollen gick bra faktiskt, vi blev inte sist! X) Vi låg 1;a på listan över alla lag som var med även killarnas, men sen blev vi bara 3:a av tjejernas lag för alla i laget trodde att vi redan hade vunnit och att dem inte behövde jobba. Men ja 3:dje plats är ändon rätt bra :) När jag kom hem var jag döds trött, gick ut med älsklingarna och sen åt jg och kollade TV men jag somnade vid TV delen. Vaknade precis och jag orkar inte lägga in bilderna på datorn just nu så jag lägger upp dem antingen ikväll eller imorgon.

Just det imorgon är det ju den 11 Frebruari och även min gammel mormors begraving. Och det som skulle bli snöstorm i natt. 20 Centimeter snö skulle det bli, hoppas inte det för det är ju inte så kul att gå i kyrkan i fin skor genom 2 dm snö. Ska även plocka fram kläderna till det. Vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig, det får ju inte vara något som är för ljust eller rött. Och jag har ingen svart kläning.. Tja kanske får låna en av Sis vi får väl se :)

Fresten idag är det ju den 10 Februari och min kusin Tobias fyller 14 år idag. Hipp hipp hurra! Grattis Kussen ;) <3 Och grattis till 3:dje platsen på vollybollen i kill lagen :) <3


Vi hörs allihopa, ni kommer få er ett gott skratt sen när ni ser hur jag såg ut idag XD

P.S. Jag tycker ni börjar bli dåliga på att kommentera! -.-

DAMN!

Godmorgon

En sak är säker, socker lösningen gick åt helvete, frisyren med. Det fick bli en annan. Med spray och gele x) Blev ganska nöjd. Det såg mkt bättre ut med smink på :) Ni får se bilder sen efter volly bollen ;)


Ha det bra ska åka nu! :D <3


Don't you wish your girlfriend was a freak like me..

Goddagens darlings! ;)

Just nu sitter jag framför TV:n med sockerlösning i håret x) Skulle pröva det inför imorgon då vi ska ha vollyboll tunering på skolan så vi ska klä ut oss (A) Mitt lag ska vinna!!! Haha lägger upp min outfit som jag ska ha imorgon, imorgon x) Ni kommer skratta ihjäl er!

Morgonen började bra, åkte till skolan och allt var bra. Grattis till Jenny och Frida som fyllde år <3 Jenny - 13 och Frida - 14. Båda blev äggade, och jag var nära på att bli äggad när jag försökte skydda Frida. Med andra ord vi hade en galen men rolig dag! På gympan var det vollyboll och jag freakde ut inför 9:orna och dansade på plan, försökte ju distrahera andra laget så att vi skulle vinna ;) Ska göra det imorgon igen, känns bättre när man skämmer ut sig och förlorar än att man bara står och glor och förlorar. Men jaja förlora kommer vi inte göra för dem andra lagen kommer vara upptagna med att skratta ihjäl sig åt mig en punkare som dansar. (Ska vara utklädd till det). Kan ni se bilden framför er? Jag kan det! XD Min outfit idag bestod av ett par av min brors mjukis byxor, en tjocketröja oh en bandana :) Inget smink för mig idag, provade en dag utan och det gick bra ingen utom Frida märkte det ;) Så ser väl inte så dum ut utan x) Hur mår ni fresten? Själv mår jag bra, fast har träningsvärk i rumpan och benen! O.o Sen badmintonen igår troligen, över anstängde mig väl under denna veckan. Har ju kommit igång med träningen igen! :D

Ni får ha det super! För nu ska jag ta och göra mig någon macka, en kopp te och sätta mig vid TV:n eller något :) Baii Baii mina små sockersöta choklad kaniner! :'D *dregla*

Nyttig som man är (A)

Hejsan :)

Nu känner jag mig riktigt nyttig! Har precis kommit hem från Badminton med min kusin, pappa och bengt. Det var riktigt trevligt jag vann bara 1 gång med pappa alla andra gånger förlorade mitt lag haha x) Tack vare mig antar jag (A) Aja nu tänar jag lite mer än vad jag gjorde innan och jag tänker ta och träna ännu fler dagar i veckan. Badminton, löppning, dans och lite sånt :) <3 Ska ha en fiiiin mage till sommaren, kanske ska skaffa navel piercing så vill ha fin mage :)

Stackars Angelica (www.angelicavalente.blogg.se) fick sin knäled ur led? Så nu har hon bandage (stavning?) och kryckor. Så hon kommer inte till skolan imorgon. Stackare <3 Hoppas du blir bättre snart älsk! (L)

Ha det bra, ska mysa lite framför TV med familjen sen sova så godnatt (L)

Gårdagen + Snödag

Godmorgon :)

Jag vaknade imorse av att ljuset kittlade mig med dess strålar. Och första tanken va: YES! En varm solig dag :) Men jag möttes av att det var en kall solig dag full med snö! En vacker syn faktiskt :)

snö

Går dagen var ganska bra. Moster och morbror var här och åt. Jag förstörde liksom mammas planer lite när jag sa att jag skulle stanna hemma istället. Men men.. Vi åt god mat och skrattade och hade roligt. Tills mamma  ville att jag skulle gå ner i källaren och va på datorn eller något. Så jag gick ner och tittade på TV och gjorde lite vid datorn och sådant. Var uppe sent på natten och drack coca och bara myste ner mig i soffan och kollade på filmer :) Här är lite bilder från igår :)

daddy

Söta pappa XD

mamm

Mammsen <3

melon

Mums! :D

mums

Gott ;)

Sen tog jag inte så många fler bilder. Ni får ha det så bra för nu ska jag fortsätta att kolla film :) See Ya <3


Blogg design ;)

Tjeniiis Peniis ;)

Har precis hjälpt älsk med bloggen :) www.angelicavalente.blogg.se så ser hennes nya layout ut nu :) Varsågod bästish <3 Vad tycker ni om hennes layout? Kommentera den här och hos henne :) <3

Just nu sitter jag med ett coca cola glas och kollar på tv medans mamma har sin syster och hennes man hemma så dem och pappa sitter och pratar om såna trista saker. Igentligen så skulle jag ju inte vara hemma idag så mamma tyckte jag förstörde hennes planer för kvällen dem ville ha BF. Vem säger BF lix? Det betyder Barn Fritt. Haha x) Ska nog ta och plugga lite till No provet också :) Vill inte komma hem med dåligt betyg på den även om jag bara går i 7.an och vi inte får betyg men mamma blir inte så glad om jag inte får bra resultat på provet.

Godnatt allihopa ;) <3


Ny duschad och Go

Godmorgon Bloggen :)

Hur mår ni idag? Själv mår jag sådär. Har ont i huvudet och mår illa. Har precis duschat så känner mig lite bättre iallafall :) Har ni hittat på något roligt under fredagen? Själv var jag ju på bio som ni kunde läsa i förra inlägget. Länge sen jag var på bio så tyckte det var dags att gå dit, tog med mig Sara och vi njört riktigt mycket av den. Eftersom vi satt längst upp så var det lite roligt för varje gång någon av oss skulle på toa eller om Sara skulle sträcka på sig så såg alla hennes huvud på den stora vita duken. Och det vara bra 4 som satt längst upp och vi som trodde att det skulle vara fullt med folk inne på bion. Så det var riktigt härligt med inga små barn som skriker eller frågar: Vad sa dem, mamma? Sådant kan vara riktigt irriterande. Men det slapp vi i alla fall. Vi hade en riktigt trevlig kväll och det hoppas jag att ni också hade :)

Nu hör jag att lilla älsklingen kommer ner för trappan. Haha och det låter ganska högt för han liksom hoppar ner för varje trapp steg x) Men älskar man någon så gör man, och jag äääälllskar min lilla vovve! :) Ska kela med han hela dagen tror jag (: Eftersom jag inte ska till Fannie pga att jag inte mår så bra så får det bli lilla gubben istället <3

Ni får ha en rolig helg, ha det bra allihopa! <3

Seven Pounds

Igår var ju Sara och jag på Bio i lund :) Vi såg Seven Pounds! Den var svin bra! Jag och Sara grät på slutet x)

Den handlade om att Tim (Will Smith) hade tagit sin brors identitet för att han hade råkat döda 7 personer i en bil krash och skulle nu med en annan identitet hjälpa 7 personer att förändra sina liv.
En mycket bra film, rekomenderas!!! :)
hjhj

Min outfit innan bion! :) <3

jag

Svart polotröja - Cubus
Mörkblåa jeans
Armband - Glitter

Ledsen men vet inte vart jeansen är köpta :( <3 Vi hörs! <3

Fattilappar!

Då är man hos Sara nu då ;)  Senare ikväll ska ni få se dagens Outfit också XD Men nu ska jag och Sara snart sticka och handla godis & läsk till bion för det är huuur dyyrt som helst på bion och vi är sånna fattilappar som inte har råd med sånt x) Så See ya later! <3

BIO! :D

God eftermiddag ? :)

Har inte haft tid att blogga idag. Ska strax sticka hem till Sara och sen in till Lund och kolla BIO! :D <3 Länge sen sist! ^^ Så måste fixa mig nu så ... Vi hörs <3

Dans!!! <3

Har precis varit en timme på träningen ;) Älskar att träna, fast det är bara det att jag inte orkar ibland. Men Dans orkar jag alltid! :D <3 Ska snart ta och äta middag för magen kurrar satan i magen! Och för första gången på 2 terminer ska jag vara med på gympan imorgon :) <3 Mahaw är skit stolt över det ^^ Men men vi hörs! <3


Snow it's all I know...

När jag var på väg ut genom dörren imorse när jag skulle gå ut med Rambo & Mika så möttes jag av snö, igen! x) Den här gången har jag ingenting imot att det snöar ^-^ Eftersom att det lägger sig i lager och så blir snön djup och mysig. Men jag hatar när den inte lägger sig utan det blir halt & vått -.- Men men ;) Mika sprang runt som en liten valp i snön och lekte istället för att göra sina behov O.o Medans rambo slungade upp snö i luften med sin nos XD Det blir en låååång skol dag idag :'( Men sen blir det iallafall lite kul, DANS! :D <3 Med pälsklingen Hanna (L) Nä nu måste jag sluta innan bussen sticker :O Måste hinna med den också /:
Hej Svejs <3

Love, love, love!

Hittade precis ett gammalt antecknings block som jag skrev i 2005/2006 - 2008. Det innehåller dikter, om mitt liv. Haha och nu tycker ni väl att jag är konstig som skrev / skriver dikter om mitt liv? x) Men har faktiskt gjort det ända sen 2:an.  Dem flesta diktern handlar om killar och sånt :P "All guys is the same, they all plays the same game" Hade nog blivit dumpad när jag skrev den x)

Flikkan tittade upp i himmlen och fällde en tår
Tåren rann ned för hennes kind och föll
Den följdes av tusen rinnande tårar
Pojkken ser på och tittar upp i det blå
Han kunde ju inte förstå
Att flikkan grät för att hon honom inte kunde få...

Hehe hade glömt hur kul det var att skriva dikter, skrev den här precis ;) <3 OBS! Menar inget ont mot killar ofc! :) Och jag menar faktiskt en speciell kille med dikten (A) <3 Det är inte lätt att få reda på att den man älskar inte har samma känslor för en, att låtsas som om det aldrig hänt i skolan, att se honom i öngonen, att ens tänka på honom. Jag vet, för jag upplevde det själv för några veckor sen. Men jag slutar inte älska honom för det, kanske en dag han får känslorna för mig. Man kan ju alltid hoppas ;) <3

Vi hörs!

P.s. Jag vet att det stavas: Flicka & Pojke men jag skriver alltid Flikka & Pojkke i dikterna :D

Yes yes yes! :D

God.. eftermiddag? Bloggen ;)

Skolan var riktigt rolig idag, och då menar jag inte lektionerna utan rasterna! :) Plus den hålan vi hade idag. Har tagit igen det mesta från mina "sjuk dagar". Som TUR var hade vi inte matte idag, så jag slapp provet. Men det kommer väl när Marianne är frisk igen -.- I skolan idag hade jag på mig ett par gråa jeanse, ett vitt linne med ett tryck på baksidan : Don't leave me my angel, en svart och grå "t-shirt" och en kofta? med ett tryck där bak: du och jag för evigt eller så står det alltid. Inga bilder på det idag, och allt är köpt för väldigt länge sen så vet inte vart det är köpt x) <3

I morse kollade jag på Vakna med the vocie, iallafall så mycket jag hann kolla på innan jag fick springa ner till bussen för att inte missa den. Riktigt spännande att se Kenza på TV. Har ju bara sett henne på bild innan ^^. Och även om hon skrev att hon var skit nervös så tyckte jag inte att det såg ut som om att hon var det. Hon klarade sig mycket bra på sitt första framträdande på TV! ^^ Någon mer än jag som såg programet? Jag han iallafall se tills 7:45 innan jag sprang och tog mina grejor och kutade ner till bussen. Min buss går liksom 7:50 - 7:55 beroende på vilket humör min busschaufför är på x) Men jag han med den idag *stolt* (A)

Ska ta en gooood bulle (bakelse) och en värm härlig kopp te och kura ner mig framför TV:n ett tag tror jag (:

See you later alligater! :D <3

P.S. Det snöar igen! *buhu* :'(

090204

Godmorgon bloggen! :)

Vaknade upp utan snor i näsan, med andra ord jag är frisk igen! :D Men turen varade inte länge. När jag hade duschat såg jag att mitt huvud är fullt med små röda prickar, och nej det är inte finnar. Utan bit marken, ni vet sånna typ som myggor gör fast det heter knotter. Fast i detta fallet tror kvalster eller något. Hel skumt men jaja. Mamma sa att jag ska sluta ha Rambo & Mika sovandes hos mig uppe i sängen för säkerhets skull.

Ska nog ta och göra vid mig för jag ska se på Vakna med the vocie 07:25 ;) Favorit bloggaren Kenza ska ju vara med och det får man ju inte missa! :D

Solong *kramar*

HOT!

Tjeniis Peniis ;)

Gick iväg innan för att plugga till NO provet som igentligen skulle äga rum idag. Pluggade i sådär 3 timmar. Efter det ringer jag Angelica och vi börjar snacka om allt möjligt. Så kom det fram att vår lärare hade lurat oss att det helt plötsligt inte skulle bli något prov. Pluggat i onödan!!!! Med andra ord jag blev helt pist off! Men ska iallafall till skolan imorgon.

Middagen idag blev Wokat, i vanliga fall älskar jag wok! Älskar dem små wokade majs kolvarna, dem är så läckra! :3 Jag lassar för mig med massor av det wokade, lite ris och sådant. Tar en full mun och det börjar bränna i munnen på mig. Självklart var det min bror som lagat maten. Och ska jag vara helt ärlig så gick det inte att äta! Det kändes riktigt som om någon tänt fyr i munnen på mig! O.o

Ska ta och plocka fram kläder till skolan imorgon, packa väskan och sådant dylikt.
Ha det bra alla små rump nissar! :)

Under

Sluta aldrig hoppas
Sluta aldrig önska
Sluta aldrig tro
Sluta aldrig be
Under kan ju ske

När jag var hos mormor och kollade på tavlorna min gammelmormor gjort så hittade jag denna på en av dem. Och den är ju faktiskt sann igentligen, som tur är :)



Nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva om så det är nog bäst jag slutar innan jag börjar babbla om en massa andra knäppa saker. Hejdå, ska plugga nu (: <3

P.S. Jag är inte i skolan idag heller x)

Oh no ! :S

Har sprungit runt som en tock och letat efter en ny skol väska. Har råkat ta sönder mammas, så måste fixa den innan hon ser den. Så jag vågar inte ha den i skolan fall i fall den skulle gå i sönder ännu mer. Men får vänta tills på torsdag innan jag kan laga den, ska ha med den till Syslöjden då. Väskan som jag tog blev den jag köpte i sommras att ha som skolväska. En blå björnborg väska med brunt axelband och brun läder undersida. Inte jätte snygg direkt, men den får duga.

Vad har ni haft för er idag då? Själv har jag mest slappat och tagit det lungt.

Vet fortfarande inte om jag ska till skolan imorgon får väl se hur jag mår imorgon. Matte provet ska även äga rum imorgon på matte lektionen, så håller faktiskt tummarna på att jag ska vara sjuk imorgon x)

Vi hörs, hejdå <3

Ny Layout!

Tjohejsan! :D

Nu är äntligen den nya layouten färdig, en mer vårig layout fick det bli, så vad tycks? ^-^ Har även bytt ut bilderna i Headern mot några som jag inte har hårförläning på. Har även gjort färdigt Hannas Layout. Så när hon kommit hem från skolan så ska jag bara koda åt henne :) Känns härligt att allt är färdigt.

Nu har jag bara detta kvar:

1. Plugga till proven
2. Tömma tvätt maskinen (drygt?!)
3. Städa rummet

Sen har jag inget kvar att göra :) Då ska jag ta det lungt framför TV:n med något gott :'D <3
Ha det fett nice sålänge, PUSS <3


Sjukling

Är hemma från skolan idag, är sjuk /: Känns som om jag har svalt en taggbuske´med andra ord, min hals gör skiiit ont! Ska försöka mig på en ny blogg design idag och även göra en till min bästis hanna, Besök gärna hennes blogg också. www.HannaKiiski.blogg.se <3 (:

Ha det bra, Kram <3


What's the thing..

Vad är meningen med livet?
Vem är jag?
Vad är jag?

Dem frågorna ställer jag ofta, men jag får aldrig något svar...


Fondue *dregla* :'D

Dagen middag bestod av Fondue (fondy som de uttallas). Jävligt gott! :D Och på det läsk & TV ^-^ Har även duschat en lång varm dusch så känner mig jätte ren nu. Passade på att bada Rambo & Mika. Rambo blir hel vild när han blir blött, springer runt i hela huset och skäller tills han blir torr haha x)

Funderar på att ta ut min näs piercing och låta hålet läka igen, vad tycker ni? :)

Ha det bra , Puss & Kram <3


Snö

Snön har kommit ännu en gång och lagt sig på marken. Ett vitt täcke som lyser upp i mörket. Det glittrar som flera tusen stjärnor när månen lyser på det. Okej, snö kan vara roligt och låta poetiskt men faktum är att jag avskyr snön! Det är så kallt och ruggit. När jag var barn så älskade jag snön men nu vill jag bara ha värme & sol året om. Den ända tidpunkten på året som jag vill ha snö på är Jul afton. Då älskar jag snön, det ger en sån härlig jul känsla. Okej, jag kanske inte hatar snön så mycket men den måste väl inte vara så kall?! Om den hade varit varm hade det inte gjort mig ett dugg.

Till skillnad från mig så älskar Rambo snön. ( min hund ) Han älskar att springa om kring och leka där ute. Att rulla sig i den, gräva tunnlar, och ja allt som har med snö att göra älskar han. Och det är faktiskt kul att se honom så glad där ute när han springer omkring i trädgården och leker.

rambo 2

rambo 1

Är han inte ur gullig? :) <3

Blogg designen

Hejsan Svejsan!

Hade tråkigt så gjorde en ny blogg design och jag blev riktigt nöjd med den. Men tyvärr så gick den inte att ha på bloggen vilket gjorde mig väldigt förbannad! -.-
I alla fall den såg ut så här:design 4

Det är dock bara en miniatyr /: Har jag den i full storlek blir det såhär: design 2


Sjukling + plugg

Vaknade för ungefär 40 minuters sen. Med täppt näsa, en huvudvärk så det kändes som mitt huvud skulle sprängas och jätte ont i halsen. Så ja min dag började inte så bra direkt. Så för mig blir det slapp framför TV:n och en massa goda grejor. Så dagen blir väl inte helt förstörd :) Ska även försöka att plugga till proven men det kommer nog inte gå så bra har jag på känn x)

Har ni haft en rolig helg? Vad har ni hittat på för något då? :)

Ha en bra dag för nu ska jag fortsätta slappa ;) <3 *kramar*


RSS 2.0