090331

Hejsan Bloggen.
Jag är så ledsen att jag inte har hunnit blogga något mycket dem senaste dagarna. Men det skyller jag helt på min jädrans förkylning. Det enda jag gör om dagarna är skolan, komma hem, dricka te och sen somnar jag. Men så är det ju när man är sjuk.

Jag har varit i skolan idag iallafall. Och jag fick se mitt matte provs resultat. Och det var verkligen inte någon vacker syn, usch nej. Dagen gick vidare och Svenskan kom. Uppsatsen är på god väg att bli färdig. Faktan är snart färdig och sedan är det bara att skriva ihop, ta fram stödord och lite sådant grejsimojs. Ska bli skönt när den är färdig så jag kan luta mig tillbaka ett tag :) Men nej, fresten. Det blir inget "luta mig tillbaka och ta det lungt" för vi har SO prov strax också. Shit också, jag hinner inte med något annat än skolan och sedan sova. Jaja, det ska väl hinnas med mer för om bara 3 dagar är det påsk lov!!! :D Ska plugga igen allt jag har missat då så det är gjort och sen behöver jag inte plugga ihjäl mig dem andra veckorna. För tänk, snart är det sommarlov! ^^

Nu ska jag ta och fixa lite till på uppsatsen och ringa Angelica. Puss hej <3

Aj som FAN!

Gud vad jobbigt det har varit idag. Min hals har värkt hela dagen. Jag kan itne äta, svälja, andas ingenting utan att det gör as ont. Så ja, jag har verkligen inte orkat blogga idag. Men men, jag gjorde det iallafall. Och om 30 minuter så ska jag och mina kompisar bestämma oss över MSN vad vi ska ha på gympan. Jaja, Puss hej.

Goodmorning sunshines!

Godmorgon
Har ni dragit fram era klockan 1 timme än? Om inte så gör det! ;) Äntligen är det lite ljusare på kvällarna, för jag hatar verkligen mörker! Snacka om att jag måste fixa min räddsla för mörker. Annars kommer jag inte kunna bo själv med min lilla vovve. För vem ska då gå ut och gå med honom på kvällarna? Speciellt om vintern. Usch ja, blotta tanken på det får mig att rysa!

Idag har jag några planer inför den tiden som är kvar på dagen x). Har ju slappat bort halva så jag får väl göra lite nytta idag iallafall.
- Plugga på uppsatsen
- Städa mitt rum
Och ja, en massa sådant tråkigt grejjs. Prov, inlämningsuppgifter och sånt är deadline denna veckan på också. Gäsp, gud vad jag avskyr plugget! -.-' Men vilken tonåring gör inte det?

meee

090328

Nu sitter jag här och håller på att göra mig färdig. Ska iväg och äta middag hos mormor och morfar med familjen. Det ska bli kul antar jag. Roligt att få fixa till mig lite extra :) Bilder kommer senare ikväll för jag har inte ngt batteri på kameran just nu. Shit jag måste verkligen iväg och handla en webbcam. Det skulle bli mycket enklare att lägga in bilder då. Inte ta flera minuter på att fota och sen flera på att lägga in dem i datorn. Men jaja, jag får hålla ut tills dess. Hmm.. undrar vad det blir till middag där.. Hoppas det är något mumsigt! ^^

Så ja, vi hörs senare när jag kommit hem ikväll om det inte blir allt för sent. Puss Puss
ge

Vakna med AbsoluteEmma 28/3

Godmorgon eller jag kanske ska säga god eftermiddag? XD Idag vaknade jag vid klockan 8. Gud vad störigt! Så jag har fixat en massa saker nu på morgonen istället. Målat mina naglar, städat min systers rum och lite sådant :) Men jaja, det är ju lördag och här kommer dagens Vakna med AbsoluteEmma.

Nageltips
- Klipp naglarna rakt och fila sedan kanterna mjuka.
- För att naglen inte ska gå isönder så lätt, fila alltid från sidorna och inåt.
- När du ska ta bort ditt nagellack så använd bomull och aceton fri nagellacksborttagning.

Yvigt och spretigt hår
- Om ditt hår är yvigt och spretigt kan det bero på fuktbrist eller att du har använt för mycket styleing apparater. Det du kan göra är att äta mer grönskaer, frukt. Det är värsta hälsobomben! Morötter, broccoli, spenat är väldigt bra för ditt hår. Även om kanske inte allt är så gott men det funkar ju ;) Även mjölk och vatten! ^^ Bara att börja dricka och äta nyttigt x)

TIPS TILL HÅR!
- Försök att så ofta du kan skippa fönen och låta håret självtorka, du kan ju även handukstorka det lite och sedan låta det luft torka. Det sliter otroligt mycket på håret att föna det så försök att undvika det! ^^

Honey

Sitter på min systers dator och försöker plugga lite också. Har hittat en massa fakta som jag skrivit ner, antecknat och försökt att sammanfatta lite grann. Så hittills är jag ganska nöjd men det känns fortfarande som om jag saknar något. Men jag kan bara inte komma på vad och det är väldigt frusterande! Men men, Vad ska ni hitta på ikväll då? Något roligt? :) Själv får man ju inte missa Let´s dance finalen klockan 20.00 och så ska jag plugga lite mer. Har ju en massa prov nästa vecka och jag vill inte få dåligt betyg. Speciellt inte på något så lätt som musik. Så det är bara att dyka ner i alla bäckerna och hoppas på att man inte drunknar.

När syster kommer hem ska jag fråga henne om det är mer kläder hon vill sälja. Jag ska fynda ;) Lika bra att köpa dem nya hos min syster billigare än att köpa dem nya i affären i exakt samma kik fast för mera pengar. Nej jag väljer hon att buget handla hos sis haha x)

my sis
My lovely sister  <3

Nya Jeans

Pust! Nu är jag äntligen färdig med städningen, skönt!!! Så nu tänkte jag lägga upp jeansen jag köpte av min syster yster för endast 50 kr!! Ett riktigt fynd alltså. Innan är dem köpte för ca 300-400 kr ^^ Så jag är jäkligt nöjd med mitt köp då dem inte ens är gammla utan ett helt par nya jeans.

jeansen
Jag vet dem ser inte blåa ut men tro mig det är min kamera som CP:ar sig, dem är blåa!

Dagens outfit 27/3

Dagens outfit destod av:
heh
Linne - Halens
Byxor - Gina
Tjocketröja - H&M


Tidigt hemma

Hemma från skolan väldigt tidigt idag :) Men det är bara för att vi hade endast 2 lektioner. Men jag fick gå lite tidigare från tyskan för att hinna med bussen ^^ Härligt härligt. Bussen stannade inte vis ksolan som vanligt utan jag åkte vidare till ICA för att det är närmare till biblioteket därifrån. Har lånat 3 stycken fakta böcker nu om Chihuahua. Så uppsatsen blir nog lätt som en plätt. Men än kan jag inte ta det lungt och koppla av. Har ju fortfarande städningen av huset kvar att göra. Drygt men det måste ju göras. Senare idag ska jag försöka ladda upp dagens outfit + byxorna jag köpte :) Vi hörs senare älsklingar. Puss Puss

lala
Bilden är lite suddig men det funkar ändon ;)

090327

Godmorgon sol strålar! :)
Jag har precis tagit mig en kopp varmt te så nu har jag vaknat ur min devala. Skolan väntar nu om någon timme och bussen om 10 minuter. Riktigt drygt att åka buss i 45 minuter. Men jag har väl inget annat val. jaja, vad har ni hunnit med hittills? :) Själv har jag hunnit köpa ett par snygga byxor för endast 50 kronor. Ett riktigt kap ;) Köpte dem av min älskade syster x) Alltid älskat dem jeansen och ska försöka köpa lite fler av henne som jag tycker om. Speciellt ett par till, mitt absoluta favorit par! ^^ Lägger in bilderna senare, + dagens outfit.

Efter skolan blir det bibliotek, plugg och städning av huset som vanligt. Men det lönar sig! 800 kr på måndag är bara mina! ^^ Om inte mer? Har nog räknat fel lite här och där, jag är liksom inte något matte geni x) Men det löser sig nog. Nu måste jag rusa så jag inte missar min blåa fula buss. Puss Puss

090326

Hemma från skolan, skönt. Har beslutat mig för att inte träna idag. Mest för att jag fått en allgergisk reaktion när vi hade slöjd. Men ja, tänkte mest vara hemma och ta ledigt från allt pluggande för en kväll. Men imorgon är det på det igen. Känns som om att det enda jag gör är att plugga. Men det är ju så viktigt så varför inte.

Hur har er dag varit hittills? Min har varit helt Okej, men som sakt så ska jag vara ledig ikväll, titta på tv. Och en massa annat. Så tja.. jag tänkte börja redan nu! ^^ Bloggar snart igen, puss puss

meeee

Good bye!

Ska snart dra mig till kojs tror jag. Har riktigt ont i huvudet nu alltså. Så ja, jag drar in och duschar nu och sen ska jag sova ;) puss puss

Dagens outfit 25/3-09

outfit

Linne - Halens
Vita leggings - H&M (om jag inte minns helt fel)
Tjocketröja - Lånat av sis <3

Hehe jag höll på att ramla på den bilden så det är därför det ser lite fuckt up ut x) <3

090325

Hemma från skolan, skönt! Och det är ju som säker alla vet våffel dagen idag! ^^ Och det har blivit mitt uppdrag att göra dem perfekta våfflorna till la familia. Det ska bli spännande att se vad dem tycker om mina våfflor ;) Ska ni också lagga en massa våfflor idag? Eller kanske något annat smaskigt? :)

Skolan var helt okej. Har fått två riktigt fula märken i ansiktet tack vare Lennart, Han skulle ta ett kort osm jag hade i handen och så kommer han med sina naglar i ansiktet på mig och ja ni kan nog tänka er hur det blev. Och tydligen ska vi ha matte provet i morgon i stället, Musik prov ska vi också ha fast på måndag. SHIT! Jag hinner ju inte börja plugga till ett prov innan det kommer ett nytt. Och den där uppsatsen, ja jo jag fick tid över på lunchen. Så jag gick över till biblioteket för att kika efter några böcker om chihuahua. Men sol klart så ska dem ha lunch just då. Sen hade jag inte mer tid till att gå dit så det blev inget jobb med den idag. Men jag fick även reda på att på fredag har jag bara 2 lektioner, SO & Tyska. Idrotten har blivit inställd. Jippie! Så jag slutar 10:25. Lyllo Frida har inte spanska så hon slutar efter SO:n, hon är itne välkommen på spanskan mer tydligen x) Jaja, så ska åka hem vid 11:12 och hoppa av vid ICA istället för vi skolan, måste till biblioteket i Marieholm för att låna boken istället. Och dem stänger vid 13.00 så tack och lov över att vi slutar tidigare, annars hade jag aldrig hunnit.

Ja, jag har glosor, prov och inlämnings uppgifter att plugga på så vi hörs senare antar jag ;)

my eye

Goodmorning!

Godmorgon sunshines!
Sovit gott? :) Idag slutar jag klockan 15.00 drygt som fan! Hatar att gå i skolan så länge, men jag har väl inget val antar jag. Ska börja förbereda mitt arbete om chihuahua idag på lunchen om jag inte har håla på någon lektion så klart. Då kör jag igång där. Skit också, klockan rusar. Måste dra puss hej <3

Godnatt älsklingar

Tänkte mest logga in för att säga godnatt till er sötnosar. Inte för att jag ska sova nu, men snart så. Ska nog ta en kopp te och mysa lite i soffan först. Så vi hörs imorgon bitti eller eftermiddag. Puss på er!

godnatt

Gud vad jag känner mig duktig!

Ja, det är precis vad jag känner mig! :) Jag har hunnit med en del på ca 1 timme. Jag har bland annat gjort en av inlämnings uppgifterna, pluggat en del till provet och skrapat ihop en massa fakta till uppsatsen. Nu ska jag bara leta lite till fakta sen är det bara att läsa igenom allt. Skriva det nödvändigaste med egna ord, leta lite bilder o.s.v. sen är det klart! ^^ Skönt, hoppas det blir färdigt innom det snaraste så jag slipper stressa mig till döds i sista sekunden. Ska bli så kul att ta med lilla bambo till skolan ;) Everybody gonna love him!

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Den sista faktan ska jag leta i böcker på biblioteket och det är stängt här i byn så ska göra det imorgon i skolan. Förhoppningsvis har jag någon håla jag kan göra det på. Vi har inte direkt några långa raster på vårat schema. Mest 10 minuters och man hinner inte mer än ta böckerna och börja gå till nästa lektion. Så jag hoppas på ett bättre schema till hösten, då jag börjar åttan! Shit vad tiden går snabbt! Hela sjuan har ju bara flyggit förbi framför ögonen på mig.

Fresten, jag är med och tävlar i Kenzas tävling :) Om hennes egen designade skinn jacka. Den är bara så läcker! Kan ju alltid hoppas på att man vinner (A) Men vi får väl se hur det går ;)


Dagens outfit 24/3 - 09

Jahap, så här såg jag ut idag ;)

Leggings - H&M
Linne - Halens
Tjocke tröja - lånat av sis

dagens outfit

090324

Hemma från skolan och känner mig ganska trött och sliten. Men ska ändon ta i tag med mina studier idag. Har så klart ännu ett prov på torsdag. Matte, det tråkigaste ämnet som finns. Så jag ska plugga lite på det, börja skriva på min uppsats om chihuahua som ska vara inlämnat om 4 veckor ( då ska man även ta med husdjuret man skriver om till skolan, roligt! ), och göra en massa andra inlämnings uppgifter.

Hundarna är ju hemma hos min systers pojkvän. Skönt det känns att inte behöva gå ut i kylan för att gå på promenad. Men samtidigt så saknar jag lill skitarna otroligt mycket! Come back soon! Jaja.. Ska komma igång med studierna nu annars blir det väl aldrig gjort. Puss Puss.
P.s. Jag har väl blivit lite bättre angående att ha fler bilder i inläggen eller vad säger ni? ;)

bambo
Saknar min lilla älskling <3

Snökaos

Goodmorning darlings!
Hur är det med er idag då? :) Själv mår jag mycket bättre och ska strax traska ner till bussen. Men jag tänkte slänga in ett litet inlägg först. Snön har kommit tillbaka hit och det är värsta stormen idag. Typsikt! Då får jag väl stanna innomhus efter skolan och plugga istället. Tänkte gå ut och leka med lill skiten men det går ju inte om det är storm :(

snökaos
Här ser man inte att det är storm, men tro mig. Min frisyr kommer inte klara sig länge när jag är på väg mot bussen!

i like you, but i got to stay cool

Sis ska flytta, hundarna ska åka med henne. Mest för att mamma säljer dem annars och det är lite därför nathalie skyndar på flytten. Jag har inte något emot att lill skiten åker med nathalie in till stan och bor med henne. Hon är ju ändon min syster så jag vet att hon kommer ta väl hand om honom. Plus att det ger mig mycket mer tid över till sudierna. Ska verkligen bita ihop hårt och ta itu med det. Plus att jag får nathalies rum när hon flyttar. Det är rött och vitt med målade blommor (valmor) och ett vitt träd på. Jätte fint :) Min mormor målade blommorna och en kompis till nathalie trädet. Älskar verkligen det rummet! Plus att en "walk in" gaderob hänger med på köper hihi ^^ Aja, kommer sakna små skitarna och big skiten.

Känner mig fortfarande en aning sjuk men ska ändon pallra mig iväg till skolan imorgon. Måste man så måste man. Men nu ska jag göra mig redo för kvällen. Duscha och allt sådant.

Puss Puss

puss på er

Lolipop

eftermiddags planer
Tjaa.. Detta är mina eftermiddags planer, så vi hörs väl senare antar jag ;)


Nyaste tillskotten

Här är dem nyaste tillskotten i min gaderob & byrå låda! ;)
helens
Pjamas - Halens
Linnen - Halens (har även ett linne i Cesri men det har jag på mig ;)

företag
Flaska med Hygiene kräm - Sis pojkväns pappa (vet inte vad företaget heter)

Soff mys

Skit också! Trodde min huvudvärk hade gott över men nix. Den finns kvar och bankar något fruktansvärt i huvudet. Känns som om allt ska sprängas i vilken sekund som helst. Som ni kanske redan har listat ut så är jag sjuk idag igen. Har varit sjuk mycket den här terminen och har redan fått IG i idrott. Efter bara några månader! Mamma kommer inte bli glad när hon får veta det på mitt utvecklings samtal. Så jag får nog ta och börja skärpa mig, bita ihop och dra till skolan händanefter även om jag är sjuk. Vill inte få IG i alla ämnen, shit det skulle vara katastrofalt!

Så jag ska gå och bädda ner mig nu i soffan och kika på TV en stund, vila lite så jag förhoppningsvis är frisk i morgon.

lilla me
Och nej, bilden är inte tagen idag x)

Rambo Bambo

lill skiten
Den här lill skiten vill tydligen ut och gå, så då får jag väl ta han och mika på en liten sväng ;)

090323

Godmorgon älsklingar.
Tyvärr har jag inte hunnit blogga på hela 4 dagar! Det har varit så stressigt med mitt party o.s.v. så jag har helt enkelt inte haft tid. Men nu har jag det :) Och jag tänkte lägga upp lite bilder på hur mitt hår blev och lite sådant smått och gott. För det var ju faktiskt ett tag sedan jag la upp bilder på bloggen. Är inte helt bra på det men det ska jag väl kunna ordna.

Mamma är helt trött på Mika & Rambo. Så nu ska hon sälja dem säger hon. Men inte min inte. Han ska stanna hos mig för alltid! Mamma kan faktiskt inte bara komma in och tro att hon kan sälja dem utan vidare. Det är precis som om jag skulle gå och säga : Oh, jag är så trött på din matta mamma. Jag säljer den nu! Ohh, hon gör mig så förbannad alltså! -.-

mitt nya hårmitt nya hår 2
Jag kan både ha hel lugg och sne lugg ;) Toppen! ^^

090319

Godmorgon allihopa!
Idag skiner solen igen, riktigt härligt att det äntligen har blivit vår på riktigt! :) Idag blir det även en lång dag för mig. Slutar kvart i fyra. Sen blir det dans direkt efter åt. Med älsklingen Hanna :) www.hannakiiski.blogg.se BESÖK! ^^  Bilderna på min frisyr kommer upp efter dansen. Min buss går snart så jag hinner inte lägga upp dem just nu. Men helt otroligt att jag hann fixa mig på en halv timme :O Haha så bäst man är ;)
Puss Hej <3

Ny hårfärg :)

Nu har jag duschat ur färgen ur håret! :) Det blev ett jädrans bra resultat. Warm Chokolate (stavning?) som den hete (A) Jaja, den blev i alla fall as bra. Bilderna kommer tyvärr upp imorgon för det ser helt fuckt up ut just nu för jag får såna spiraler, vågor som står hit och dit efter jag duschat. Så ja, ni får hålla er tills imorgon ;) Har lyckats öva på engelska provet också. Och även skriv amin bok reccension (stavning?). Så jag är jäkligt nöjd med min dag. Förutom att när vi kommit fram till Åstorp där vi skulle handla kakor som in i bombens, ser vi skylten att dem bara har öppet på torsdagar. OHH!!! Och det tog typ 1 timme att åka dit?! Fy fan vad störigt det var alltså! -.- Men jaja, kakor ska jag och mamma handla på fredag. Alltså i övermorgon för då ska vi handla det sista till festen. Alltså: Ballerina Choko (eftersom jag åt upp dem idag hehe, dem var ju så goda!), Chokladsås, Strössel, och lite sådant smått och gott :)

Nu ska jag sova, Godnatt <3

Choko Ballerina

Nu har jag kommit hem, duschat med endast schampoo. Så när håret har torkat så ska jag färga håret :)  Just nu sitter jag framför tv:n med dem nya ballerina, och jag älskar dem! Ska försöka plugga lite till så allt sitter fast i huvudet ^^ Så vi hörs senare ikväll. Puss på er <3

älskade solsken!

Gud vilket härligt väder, solen skiner, fåglarna kvittrar. Ja, det var jätte härligt att vara ute och gå med hundarna. Solen sken varmt mot ryggen. Jätte härligt var det! :) Ni får ha en underbart solig dag. Passa på att njuta nu för solen kanske försvinner igen :O

090318

Godmorgon
Förlåt för att jag inte uppdaterade något alls i går. Var borta hela dagen och sen när jag kom hem var jag skit trött och då blev det nästan sängen direkt för lilla mig. Men idag har jag studiedag och ska plugga ordentligt till Engelska Provet annars blir det nog inget vackert resultat. Aja, Var och klippte mig igår hos Marie och handlade det mesta till på lördag. Skönt att ha det över stökat. Bilder på hur håret blev kommer senare när jag färgat det också :)

Idag ska jag åka till åstorp med mammsen och handla lite där också. Kakor, massa massa kakor! Ska försöka att uppdatera mer under dagen, lite bilder och sådant skojsigt :)

Puss på er så länge <3

Nighty Nighty

Usch gud vad jag hatar dem här kvälls promenaderna. Mörker gör mig skit rädd. Jag är inte rädd för själv mörkrett utan vad som kan gömma sig i det, våldtäcks män, mördare, misshandlare och mkt mer! Önskar att det var sommar året runt. Då hade jag inte behövt vara skräckslagen varje gång jag ska gå ut och gå på kvällen med hundarna.

Nu ska jag nog snart ta och hoppa i duschen. Vill ju vara fräsch när jag ska klippa mig hos Marie. Vi hörs imorgon för jag tror jag kommer somna framför TV:n senare.

Godnatt era pussgurker

090316

Idag har jag inte hunnit uppdaterat något, tyvärr. Har inte haft tid till det. Har planerat en massa som ska hända i veckan. Jag ska bland annat klippa mig imorgon, köpa det mesta till festen. Och så finns det en massa till att göra den här veckan. Lite stressad är jag, men det ska nog gå bra :) Vad har ni hittat på idag? ^^ Själv har jag bara varit i skolan, fixat en födelsedags present till Angelica som blir 14 år imorgon, Och lite annat grejs. Känns skönt att vi ska ha studie dag på onsdag. Kommer försöka hinna med att plugga tillräkligt för ett VG på Engelska provet som ska vara på torsdag, färga mitt hår och köpa kakor till festen uppe i Åstorp. Ja som sakt, mycket att göra och jag är inte lite stressad.

 Ja snart ska jag gå och äta Kyckling Gryta med Curry, Mums vad gott det ska bli ;) Så ska jag nalla lite av min systers vindruvor, är så sugen på det nu när dem ligger framför näsan på mig mitt på bordet. Ohh det gör mig galen! Är så sugen, kan inte stå emot länge till. Måste fixa till mig lite sådana nu, puss vi hörs lite senare tror jag.

i love you my darlings


Framför Dumburken

Vad har ni haft för er idag? Jag har bara suttit som en säck potatis framför TV:n som vanligt. Det finns ju inget annat att hitta på här i Marieholm. Aja, har precis kommit ut från duschen. Har bestämt mig för att skippa att duscha på morgonen och duscha på kvällen istället. Och sova en halvtimme / timme längre på morgonen istället :) Härligt som fan! ^^

Ska titta mer på tv nu, see ya x) <3

drömmar...

Ni vet dem där fåniga drömmarna man hade när man var lite, som alla föräldrar sa att man inte kunde uppnå. Att det bara var en på miljonen att man skulle klara av drömmen. Men man ville ju inte släppa taget men man gjorde det ändon efter ett tag efter föräldrarnas gnällande o.s.v. Släppte ni era drömmar då? Det gjorde inte jag, men ändon gnäller mina föräldrar på mig fortfarande efter 13 år känns det inte lika verkligt längre att den ska slå in. Inte för att jag inte tror på min dröm utan därför att när föräldrarna, dem man litar på mest, inte uppmuntrar en utan bara trycker ner en så förlorar man sig själv på vägen. Och jag tror att jag har gjort det, och nu vet jag inte längre om jag vågar försöka igen.

090315

Godmorgon Darlings
Jag sitter här i fottöljen och gäspar mig till döds. Har precis ätit en mumsig frukost, oboy mackor med ett glas oboy. Rambo sitter utanför rummet och gnäller för att han vill in hit hos mig. Men han får inte vara i storarummet :( Mamma ska helt plöstligt kastrera honom, fastän han är min hund?! Hon kan såå glöma det alltså! Han är underbar som han är, och jag vill inte ha honom kastrerad för då blir han så slö och inte ett dugg livlig. Nä hon kan helt klart glömma bort det genast för han är min hund och inte hennes. Om Nathalie inte vill att Mika ska få fler valpar så kastera henne då eller så får hon bära trosa. Min hund ska inte straffas för att hon inte vill ha fler valpar! Ohh, jag blir så förbannad på dem.

Hejdå solsken

Den soliga morgonen förvandlades till en mulen eftermiddag. Gud vad tråkigt! Men jag hann njuta lite av den varma solen i ryggen när jag promenerade med hundarna. Efter det har jag mest sovit hela dagen och försökt att plugga till Engelska provet lite grann. Just nu sitter jag och tittar på Svampbob fyrkant haha :) Den är så bra ! ;) Pappa kom precis innanför dörren med 4 st coca-cola + marabou, mums! Vi ska ha det så trevligt framför tv.n idag verkar det som ;) Pappa, jag, Sara och Brush. Mamma och Sis är och jobbar idag. Men vi får klara oss utan dem. Det ska nog bli kul ändon.

Den Onskefulla

Jag har precis läst ut boken Den onskefulla av Lynn Beach. Den handlade om en flicka vid namn Monica. Hennes familj åker till italien för 9 månader och Monica bestämmer sig för att gå på en internat skola i Phantom Valley. Där möter hon många nya vänner. Det går rykten om att familjen som bodde på skolan innan, spökar där nu efter en hemsk brand som det sades att deras 12 åriga dotter Allegras anlade. Monica får ett fint litet rum i den äldsta avdelningen på skolan. Hon får rummet för sig själv och blir genast förälskad i det. Men det börjar hända konstiga saker som bara Monica ser, Kim hennes nya vän försöker hjälpa henne att lösa det mysterie som dyker upp framför näsan på henne. Tillsammans försöker dem lista ut vad det är som pågår och Monica råkar ut för en massa hemska saker.

Jag ger den 4 hjärtan av 5! :) En riktigt bra bok som fick mig att rysa till där jag låg igår natt och läste den. Riktigt ruggig bok som rekomenderas starkt från min sida. Själv tycker jag om sånna här fantasy och övernarturliga böcker. Jag vet itne varför men jag har fäst mig vid sådana konstiga saker. Denna boken var en av B. Wahlströms ungdomsböcker. Den går att låna på dem flesta biblioteken så det är bara att traska dit och fråga efter den om ni är intresserade av att läsa den :)

Vakna med AbsoluteEmma Nr 3

Godmorgon
Det ser ut som om att det ska bli en underbar dag idag, vaknade av att solens strolar kittlade mig på kinden. Älskar att vakna upp sådär. Det är den bästa starten på dagen man kan få :) Så det ser ut att bli en underbar dag. En klar blå himmel är verkligen önskvärd just nu, vill ha vår nu!! :)

Just det, det är Vakna med AbsoluteEmma idag! :)

Hår råd
Mjäll:
Om du har mycket mjäll kan det bero på att du t.ex. äter för mycket socker eller har brist på mineraler och vitaminer. Det du kan göra är att hålla igen på socker produkterna och att äta mindre bröd. Drick en massa vatten, (bra för både hår & hud!). När du tvättar håret ska du använda mjäll schampoo och inte duscha i för varmt vatten, ljummet är bättre :)
Fett hår: Om du har fettigt hår ska du hålla igen på rött kött och feta mjölkprodukter. Men ditt hår kan även bli fettigt om du använder för starka stylingprodukter i hårbotten. Tvätta inte håret för ofta och använd schampoo som är avsett för fettigt hår. Och sätt balsam endast i topparna.

Ansikts råd
Ibland kan man behöva rengöra anisktet grunligt. Då kan man bada ångbad. Det är skönt, skonsamt och effiktivt.
Du behöver: 3 msk torkad timjan & 1 ½ liter hett vatten (inte kokande).
Gör såhär: 1. Tvätta ditt ansikte som vanligt
2.
Lägg timjan i en skål, häll det heta vattnet över och rör runt.
3. Håll ditt ansikte över skålen, lägg en handuk över ditt huvud och skålen så att den heta ångan inte rymmer. Sitt sådär i ca 10 minuter. Sluta om du tycker att det är för varmt, du ska inte bränna dig.
4.
Skölj ansiktet i ljummet vattnet och sedan i kallt vatten så att porerna stängs igen ordentligt.

Ja detta var dagens Vakna med AbsoluteEmma. Inget stort nummer är jag rädd, kommer inte på så mycket men jag hoppas det räcker för idag :) Nu får ni ha en underbar dag och njut av solen annars kanske den försvinner! x)
Och tänk alltid positivt du blir gladare som människa, du får lättare att tänka klart och fler kommer gilla din utstålande glädje och du kommer få en massa nya vänner super duper lätt! :) Sol ute, Sol inne, Sol i minne, Sol i sinne.

woho!

Fick reda på vad jag fick på proven idag. Och jag blev riktigt nöjd :) 48/61 på tyskan, 17,5 / 30 på SO och VG+ på Sv (70/80) så jag är riktigt nöjd. Men ska nog plugga mer tills nästa gång x)

love love love marabou

Nu har jag städat färdigt och sitter och slappar framför tv.n med coca-cola och marabou, mums! :) Älskar marabou och coca - cola det är hur gott som helst och jag skulle kunna äta / dricka hur mycket som helst :) Vad har ni gjort idag? Hur mår ni? Vad ska ni göra ikväll? :) Jag mår super duper, jag ska slappa som in i ! :D Nu ska jag fortsätta slappa, puss <3

090313

Goodmorning Sunshines!
Sitter här och väntar på att det ska bli dags att traska ner till den fula blå bussen. Är så otroligt trött idag, skulle bara kunna lägga mig ner i fottöljen och somna på stubben! Med andra ord, jag har inte sovit en blund som vanligt. Mika + Rambo = Figth . Eller lek, men sak samma. Så höll dem på hela natten, hoppas att när min sis flyttar att jag för en gångs skull ska kunna få sova lite då x) Hon tar ju med sig lilla Mika.

Bara tre lektioner idag, härligt härligt. Sen ska jag, Hanna åka buss och ha skojj där (: Efter det ska jag nog besöka min gammla skola igen. Alltid lika roligt att hälsa på gammla kompisar :) Sen blir det städning av hela huset igen, just det , det är ju fredag idag och min städdag. Men jag ska ju inte klaga direkt får jag faktsikt 600 kr för det :)

Igår på syslöjden blev jag "utslängd". Det började med att jag gjorde en filt till lilla Rambo. Skit fint mönster btw. Anne-Lie (läraren) sa att tyget måste vara på den sidan hela tiden osv. Så jag gjorde det. Men sen bara: Du har ju inte svängt i hörnen! Jag: Men det kan jag väl inte göra om tyget ska vara på den sidan hela tiden, äsch skit samma den blir bra såhär. För jag tyckte liksom om den. Hon: Det är inte skitsamma det är som om 2+2 = 5 i matte! Jag: Nehe, men jag vill ju ha den sådär. Hon: Ja men då gör du den inte här, du är inte välkommen hit mera! Helt seriöst hon måste ha damp. Sen blev hon pisst off på alla andra när dem inte sa vad jag hete. Jaja så nu har jag 2 ½ timmars håla på torsdagar. Kul men ändon inte, för vad ska jag hitta på när alla andra har lektion. Äsch jag kommer väl på något.

Nu måste jag rusa, ska passa på att städa undan lite nu innan så jag inte behöver städa så mkt senare. Puss Hej <3

äntligen färdig

Hejsan Hoppsan :)

Har varit och dansat tills klockan halv 7. Sen tog jag det bara lungt framför TV:n ett tag. Men jag var ju tvungen att ta i tag med inbjudningskorten. Dem blev inget direkt färgglada men det får gå ^^ . Och nu har jag en riktig huvudvärk som skulle kunna döda vem som helst innom 3 sekunder. 

Dansen är riktigt svår på vissa ställen, jag hänger bara inte med. Det ser så bra ut när alla andra gör det men när jag själv gör det ser det bara löjligt och töntigt ut. Men jaja, det kommer väl snart det med :)

Nu ska jag gå för jag måste få klart andra saker också. Och jag vet att uppdateringarna inte är dem bästa men jag ska försöka att börja mer! :D Puss Emma

Kul som ***

Hejsan Svejsan
Jag har precis kommit hem från Fritidsgården. Var där med några vänner från min förra skola. Vi hade så kul alltså! :) Och nu är det även bestämt. Jag ska ha min "fest" nästa lördag. Kul! :D Så nu måste jag börja köpa in riktigt myket godis, läsk, kakor, popcorn, chips, dippa och ja en massa annat gott! ^^ Nu är jag så trött så jag skulle kunna dö, Puss och hej leverpastej.

P.s. Mamma har beställt mina saker! :D

Goodmorning

Godmorgon allihop :)
Gäääsp. Vad ska ni göra idag då? Något roligt? :) Själv ska jag ta och pallra mig iväg till skolan och sen köpa en massa godis. I <3 Godis. Oj klockan är mycket måste dra nu. Puss Hej.  

you are beautiful no matter what you say

Har sett färdigt på tv för ikväll. Ska gå ut och gå med hundarna sen tror jag att jag hoppar i säng. Får nog ta med mig huvudvärks tabletter till skolan imorgon, har fortfarande ont alltså! Aja godnatt och drömsött :) <3

IDIOT!

Skolan är slut för dagen, middagen ligger trygt i magen och jag är på ett piss humör! Första som hände när jag kom till skolan var att jag blev slagen i huvudet skit hårt av en idiot för att han skulle få en engergi dricka för det. Och jag som blev riktigt pisst off på han. Gick fram och sparkade han skit hårt på smal benet så han haltade hela dagen. Rätt åt honom, jävla idiot! Efter det hade jag en sån enorm huvudvärk hela dagen.

Nu orkar jag verkligen inte göra något annat än att ta det lungt framför tv.n och se på 2 ½ men. Världens bästa progrm alltså! :)

090310

Godmorgon mina änglar
Idag är jag frisk och kry och ska pallra mig iväg till skolan om en halvtimme. Natten var helt crazy, kunde inte sova ett dugg. Dels pågrund av hundarna som hoppade ner och sen ville upp i sängen hela natten. Och dels för jag hade druckit en 1,5 liters coca precis innan. Så jag var väl uppe i två timmar och kollade igenom H&M katalogen igen och skrev ner på en lista vad jag måste köpa. Inte enbart från H&M. Och tro mig, listan blev inte kort om man säger så. Aja, mina föräldrar kommer väl betala det mesta så det är nog lungt :)

Vi hörs efter min skola har slutat, Puss Emma

Så svag!

37c54a7a00ee2306d0753f8741bf2355.png

Kolla varifrån!

Så svag jag är alltså! Kunde inte hålla mig borta, och bara så ni vet så den 5:de muffinen har jag redan ätit ;) Och snart är nog alla borta x)


Följ min blogg :)



Nu kan ni även följa min blogg! :) <3


Internet shopping :)

Jag och min okoncentration.. Pluggade kanske 5 sidor sen orkade jag inte mer x) Så nu sitter jag här och kollar in kläder på internet :)
wr
Den här är bara för söt! :D Finns på Halens.se
dgf
Denna har min snälla mamma beställt hem till mig :) Finns också på Halens.se


090309

Godmorgon allesammans :)
Nu har jag vaknat och hunnit äta frukost. Mår fortfarande inte helt bra men det är bättre idag. Ska förmodligen till skolan imorgon så får plugga ordentligt till provet idag. Just nu sitter jag bänkad framför TV:n och ser Luftens hjältar :) Skolböckerna är uppslagna och jag ska väl ta och dyka ner i dem nu också.


Så vi ses senare! :)


Wiiie :D

Tjohejsan :)

Mamma gick med på att köpa allt i katalogen, men dessvärre när vi kollade storleken på allt så var det mesta för stort x) Så det fick bli 4 par långa linnen och en pjamas x) Men hon lovade att vi skulle snart ut och shoppa :) Så det kommer bli kul. Längtar redan dit ^^. Men nu ska jag snart gå och sussa så gott.

Puss


Regn..

Har precis kommit in från en upp piggande promenad med älsklingarna ute i regnet. Rambo som älskar regn sprang runt och fjantade sig. Men rätt som det var låg han med nosen före ute på åker, hela han var lerig. Haha stackarn <3 Så nu har jag tvättat av honom så nu springer han runt och fjantar sig här inne för han är ju blöt, ibland förstår jag mig inte bara på honom. Vad har ni hittat på då? Hela min morgon har gått åt framför TV:n som vanligt. Jag orkar verkligen inte plugga inför provet på tisdag. Men jag får väl ta i tu med det också snart. Det är typ 50 sidor att läsa och hur många frågor, och sådant skit som helst att kunna. Jag kommer helt klart få IG! :( Men först ska jag ta fram kanelbullar ut frysen och titta på någon film ;) PUSS Emma

090308

Godmorgon, sovit gott? :)

Jag vaknade för drygt en timme sen, jag fattar inte hur jag kan vakna så tidigt. Helt otroligt! Rambo som hörde nere från källaren att jag hade vaknat, sprang upp och ville leka. Så hela morgonen har jag ängat mig åt min lille älskling. Och snart är det dags för frukost framför dumburken. Då blir det en riktigt nyttig frukost för mig *host*. Cornflaks med oboy ovanpå, en kopp grönt te och en rulltårte bit. Oh, jag känner mig så nyttig! XD Nä nu vill jag bara äta min underbara frukost så vi hörs kanske senare ;)

P.s. Vakna med AbsoluteEmma kommer bara vara på lördagar.

Sleep well

Tänkte bara säga godnatt till er alla, dröm söta drömmar :) <3

Ett gott skratt från mig till er

Okej, detta kanske låter överdrivet vilket det också är. Eftersom vi renoverar källaren så ville både mamma och jag ha nya fräscha lampor där nere. Vi köpte ett par på BIME som man sätter ihop själv, vi tyckte det skulle vara kul att pyssla lite med sånt :) Nu har vi suttit i 9 timmar och 30 minuter. Och vi har inte fått ihop en enda! Helt otoligt alltså! Så nu orkar jag inte sitta och hålla på med det mer idag. Koncentrerade mig så mycket på dem duma lamporna att jag helt och hållet har glömt bort att plugga, måla naglarna m.m. Det enda jag hunnit göra är att titta på Design Simon and Tomas och Lyxfällan. Helt otroligt vad den tjejen shoppade! I want to shopp more tooo! Och det ska jag snart göra ju ;) Mamma som också har suttit bänkad framför lamp skiten, har glömt att kolla i katalogen, oh no! Nu kommer det ta ännu längre tid innan jag får det, och dem kanske får slut på det som jag kryssat för, omg då hade jag blivit riktigt förbannad alltså! x) Känner mig lite bättre nu framåt kvällen, nog mest för jag känner redan hur kudden kallar efter mig. Men jaja, mycket sömn & vatten ger en underbar hud så jag har väl inget imot det direkt :)

Hehe jag sitter ju på mammas dator så jag tänkte att ni kan få roa er med en bild. Ni kommer skratta gott åt den jag svär x)
HAHA
Hehe ja, det är jag när jag var liten :) Me and Sis lekte lite med kameran ;)

Min efterlängtade mysmorgon

Mys morgonen gick inte som väntat för mig. När jag började fylla på Jaccusin sprang mamma upp och sa till mig att jag inte fick bada. Inte för att hon ville vara taskig utan för att jag har feber och den stiger om man badar i varmt vatten. Så istället för bada ställde jag mig i duschen och ni kan tro att jag stod där länge länge. Riktigt härligt var det i alla fall, tyckte det var synd att gå ut ur den härliga duschen. Sen parkerade jag mig framför TV:n och såg Tarzan 2 x) Den var så grymt bra alltså! Visst jag kanske är lite för gammal för att se på disney filmer, men jag kan inte hjälpa att jag älskar dem. Mamma kom in med choklad rulltårta och cider, gud vad jag blev glad! ^^ Vi satt där och pratade, kollade film och hade det mycket trevligt. Och jag känner mig mycket fräschare nu, inte helt fräsch, men fräschare. Men det blir nog bättre när jag sk måla mina naglar nu efter jag skrivit klart ;)

Ni vet ju att jag skulle beställa saker från Halens. Det visade sig att man måste beställa för över 200 kr och jag hade bara för 150 kr. Så mamma kryssar för det hon ska ha idag. Och tro det eller ej men hon sa: Kryssa i det du vill ha i katalogen. Innan kryssade jag inte i det jag ville ha utan bara en pjamas för jag inte hade råd med allt men nu jävlar kryssade jag i allt det jag ville ha. Får väl se senare om hon tänker betala allt till mig eller inte, men man kan ju alltid hoppas eller hur? ^^ Då blir det en ny rensning i min gaderob kan ni tro, ut med det gammla och in med det nya. Och det gammla tänker jag sälja på Tradera så tjänar jag lite mer pengar :)

Fresten, jag har tänkt på priset till tävlingen och må tro att jag har kommit på en massa idéer men dock inget som kan passa killar. Sååå drygt, har kommit på med skor, smycken, parfymer och en massa annat! Men inget som passar killar. Så nu måste ni verkligen hjälpa mig här! :O Annars kanske inte tävlingen blir av eller så blir den helt enkelt bara för tjejer. Vi får väl se hur det blir :)


goooott
Mums fillibaba :') <3

Mys morgon

Godmorgon igen x)

Usch vad jag känner mig ofräsch! Hatar att vara sjuk för då känner jag mig alltid så smutsig och äcklig.. Så nu tänkte jag att jag ska ta en bok, sätta på jaccusin och ta med något gott att dricka eller äta så ska jag ha en riktigt mysig morgon. Vad ska ni hitta på då? :) Sovit gott? :) Själv vaknade man vid 8 !! Fråga mig inte varför för det vet jag inte själv ;) Nej nu ska jag springa och fixa det mysiga, Vi hörs alla sötnosar (L)


Vakna med AbsoluteEmma Nr 2

Godmorgon alla sömntuttor! :)
Idag är det också Vakna med AbsoluteEmma. Hoppas ni inte har glömmt det redan? :o

Jag tänkte inte skriva något särkillt idag, utan vill mest höra om ni har några bra idéer till priset i tävlingen? Själv har jag slut på idéerna. Det kan ju vara allt möjligt från böcker till smycken. 
Ledsen att det inte blir något AbsoluteEmma idag. Idéerna till inlägget är liksom också slut x) Ska skriva en lista sen på vad det kan handla om i framtiden.

Ha det bäst, Puss Emma

Done! :)

Puhh, nu är jag äntligen färdig med min fredags städning. Skönt, nu ska jag bara slappa och vila ut mig så jag förhoppnignsvis kan hitta på något roligt i helgen iställer för att ligga hemma och vara sjuk. Vad har ni gjort under förmiddagen då? :) Haha det tog hela 3 ½ timmar för mig att städa hela huset, men mitt rum såg förjävligt ut så där kom väl 1 timme, och jag pausade minst 5 gånger så där blev väl 1  timme x)

Ska gå och plugga till SO provet nu när man har chansen, Puss Emma

Vakna med AbsoluteEmma [Extra nummer!]

Godmorgon alla tjejer och killar! :)

Eftersom jag vaknade upp sjuk idag så tänkte jag att då kan jag lika bra slänga in en ny Vakna med AbsoluteEmma. Så detta blir ett litet extra nummer ;)

Diskutera:

• Smink, varför sminkar vi oss?
Ja det kan man ju fråga sig. Många av oss tjejer kan inte leva utan vårat älskade smink. Om vi inte har det på ser vi drogade ut tycker vi och blablabla. Smink tror jag vi har på oss för att känna oss vackrare, men är det inte insidan som räknas? Vad tycker du?

Kärlek
Att vara kär är fantastiskt underbart. Men hur vet man igentligen att man är kär? För mig är det så att jag blir alldeles varm när jag ser personen, när jag hör hans namn så ler jag lite i smyg och jag blir alldeles konstig när han är nära mig. Man kan veta att man är kär på flera olika sätt, mag känsla är ett av dem, man blir alldeles pirrig i magen. Känna sig som om man dansar på små rosa moln, ser rosa när personen är där, bli blyg, konstig, le och skratta mycket när den är där o.s.v. det finns hur många sätt som helst att veta att man är kär på. Detta var bara några få av dem :) Hur blir du själv när du är kär?

Råd:

-
Får du mycket finnar? Det kan bero på att du inte tvättar ansiktet ordentligt innan du går och lägger dig, byt lankan oftare och smörj in ditt ansikte med Dove, Niva eller något liknande. Använd inte heller Foundation på vardagarna utan kanske mer till fester och liknande. Jag svär det hjälper!

- Om du inte vill bli en sjukling som jag blivit så har jag även ett råd till dig! ^^ Ät en massa vitlöks klyftor, ni vet sånna man köper på hink / burk som ligger i någon organe sås. Det funkar skit bra! :)

- Blir ditt hår fettigt senare på eftermiddagen / kvällen? I så fall kan det bero på att du duschar om kvällarna. Att duscha på morgonen är bättre endligt mig. Håret håller sig fräscht hela dagen men om man duschar på kvällen så har det ju redan varit färscht under natten och då blir det inte lika fräscht hela dagen. Så mitt råd är att börja duscha på morgonen, man får ju en riktigt bra kick av det också ;)

Ja detta var dagens Vakna med AbsoluteEmma. Hoppas ni gillade den! ^^
Puss Emma


I'm back!

Tillbaka från dansen, har lagt upp dagens outfit som ni kanske har sett. Har börjat komma igång med det riktigt bra :)
Jo angående föra inlägget så grät jag för alla har gummiband och skickar pappers bitar (tro det eller ej men det gör skit ont!) och även om man säger att man inte vill så skuter dem på en så man får blåmärken och det gör så fucking ont. Fick en i ögat och det var därför jag grät. Aja nu vet ni det :)

Svenska provet gjordes idag och jag känner att det gick väldigt bra ^^ Hoppas på att inte ha för många fel nu bara hehe x) Tandläkar besöket också avklarat, nästa är inte förens i Augusti. Skönt! Jag kunde inte få tandställning i år (pga. att jag är inte så noga med min tandborstning om kvällarna så har jag några småhål så dem tyckte det var en risk). Men han sa att vi skulle kolla mig i våren 2010 så fick vi se hur det blir då. Man kan ju alltid hoppas att jag får tandställning, misstolka mig inte. Jag vill inte ha tandställning för det är ganska fult men jag vill ju kunna bita ihop mina tänder ordentligt och såklart få ett underbart hollywood leende :)

So provet blir av på Tisdag och jag måste plugga riktigt mycket på det nu så vi hörs! :) <3

stude

Mobil blogga: hatad

05df520101ba73f1b166358cd3f4b24e.png

Kolla varifrån!

hatad<br> Sitter på skolans toa och gråter . Ska ta bussen hem efter tandläkaren. Pallar inte med denna skit skolan mer. Berättar mer sen.
Dagens outfit upplagd ^^

Tjocketröja: NewYorker
Mjukis: Newyorker
Linne: H&M
 och så klart världens bästaste hund <3


090305

Rise and shine my superstars
Jag har precis gjort mig färdig och ska strax sticka till skolan men jag hinner nog göra ett kort inlägg tror jag. Jag vet att många är nyfikna på tävlingen och många har frågat vad som ska vara priset också vidare. Men faktum är att jag inte vet det ännu. Jag har inte hunnit tänka så mycket på den. Men jag ska försöka gör det idag, I promise! Oh nej! Kom precis på att det är den 5 Mars idag och jag ska till tandläkaren idag igen. Eller nej till tand regelernaren (stavning?). Han ska kolla om jag ska ha tandställning eller inte. Men jag hoppas på ett Ja så jag inte behöver ha 1 CM överbett länge till. I want a Hollywood smile ! ^^

Obs, klockan är mycket. Måste kila. Ha det bäst ! :)


Hatar det här med rubriker :O

Nu är jag tillbaka och jag ser att mitt mobil inlägg kom fram, vad kul! Då ska jag börja uppdatera ännu oftare med sånt ^^ Nu ikväll har jag inte gjort så mycket förutom tagit bort lite kläder / skor från katalogerna som jag ville ha så nu är summan bara på 1949 KR. Riktigt stolt över det :) Jag har även funderat över den tävlingen och jag tror jag börjar komma fram till ett resultat nu. Men det får ni veta mer om imorgon eller på fredag för nu är det sov dags för lilla Emma och kanske för er också? :) Glöm inte att dricka mycket vatten och framför allt SOVA mycket! Det ger en mycket fin hud ! ^^ Och man slipper ju alla sömnpåsar under ögonen.

Jag laddade ju upp dagens outfit idag, lite mer än stolt över att jag har kommit igång mer med det nu.

Vitt linne - H&M
Grön t-shirt - Tror denna är köpt på H&M också men är inte säker x)
Blåa Jeans - BikBok
Armband - Glitter

Sov gott mina älsklingar (L)

Mobil blogga: Dagens outfit

-30c1301b8ffd79c7035a1a625d112f3.png

Kolla varifrån!

hej :) nu har jag faktiskt fotat dagens outfit så jag passar på att skicka det nu annars glömmer det bara.


YES!

Då var man hemma igen då ^^ . Idag fick vi reda på våra elevens val, det vill säga vad vi fick där. Vi hade kryssat i tre saker och så blev det slumpen som avgjorde. Man får oftast sitt 1:a val men inte alltid. Hur som helst. Jag har haft dem andra gångerna Bild (två gånger i rad!). Och jag höll tummarna på att få det igen. Och gissa vad? Jag fick det igen! XD Det enda jag haft på Eval är det :D Och det är det ända jag vill ha också ^^ . Hur var er skoldag då?

Eftersom vi har SV prov imorgon så måste jag plugga till det nu :( Vi hörs <3

P.s. det funkar att mobil blogga igen! JIPPIE! :D

Rise and shine!

Godmorgon sunshines! :)

Sovit gott? Det har jag iallafall gjort! ^^ Otroligt nog vaknade jag klockan 5 imorse :O Men gick och la mig igen för var så jäkla trött. Och då försov jag mig istället. Så det har varit med än lite stressigt den här morgonen. Vad har ni för planer inför dagen då? ^^

Mina planer (6) : Först skola mellan 8:40 - 15:00. Sen ska jag hem och plugga till proven och sådant. Och sist men inte minst ska jag kolla igenom katalogerna igen för att ta bort det jag inte behöver. För liksom 4854.50kr är en jädrans mycket pengar, och det är pengar som jag inte har i fickan x)

Nu går snart min buss så måste rusa, hejsvejs <3

Mysko...

Ojsan. Det blev nog lite för sent innan jag kom hit igen :O Men jag hann med ganska mycket under dem få timmarna. Städa källaren och tjäna 50 kr, Plugga klart och titta på en massa TV program. Vår digitalbox funkar nu igen, härligt! kollade bland annat på Bygglov, House och lite sådant smått och gott. Riktigt skönt med TV kanneler nu igen :) Ska titta extra mycket nu mera bara för det (A) . Aja klockan är mycket och jag måste gå och lägga mig. Ska ju upp klockan 6 på morgonen, även fast det har gått två år sen jag började med det så är det riktigt drygt fortfarande. När jag gick i 5-6:an hade jag en tendens att vakna 05:00 på morgonen, varje dag! Kvittar om det var helg eller skola. Det märkliga var att även om jag gick och la mig vid 11 eller 12 så var jag hur pigg som helst när jag vaknade. Skumt...

Dröm söta drömmar :) Puss eran Emma <3

Mina mästerverk

Skoldagen är slut och jag är fortfarande pigg och glad ^^ Vilket inte händer så ofta utan brukar mest vara trött, arg, besvärlig och hela det köret. Hur var er skoldag? ;) Jag lovade ju er att fotografera mina bilder från bilden. Och det har jag gjort också! :D *stolt* Så här kommer dem. Ska även lägga upp en bild på dagens outfit senare ikväll ^^ <3

s
Denna gjorde jag föra gången på bilden. Vi skulle få många nyanser av olika färger och jag tycker nog att jag lyckades ganska bra :)
e
Denna därimot är väldigt gammal. Den föreställer en sjö med berg och en grön slätt med en stig nedtill. Det är natt och månen och stjärnorna lyser klart. Hehe låter som en liten berättelse men ja. Blev inte helt nöjd med denna.
d
Hehe, Denna gjorde jag idag. Det är min tolkning av Ying & Yang. Kärlek, Vänskap och Harmoni. Det är därför jag målade den i rosa ^^
 f 
Tja ännu en bild på den ^^
g
Mina verktyg, håller där på med Ying & Yang.
j
Hehe jag vet att den ser miffad ut. Började på den idag och den är inte ens nära till att vara färdig. Den kommer se mkt mkt mkt bättre ut när den är det ^^ Lägger in en bild på den när den är färdig, i pomise!

Ja det var nog alla. Eller ja jag har fler på bilden men dessa är dem nyaste ^-^ Men jag måste hämta mina böcker och plugga lite innan middagen. Bloggar senare ikväll, Puss på er.

Mongol

Igår såg jag filmen Mongol med mina föräldrar. Den handlade om en pojke vars far blir förgiftad och alla är ute efter att döda pojken nu. Han får kämpa för sitt liv i många kamper. Detta utspelar sig någon gång under 1800 - talet (eller var det 1900 - talet). En mycket gripande film. Den får 4 hjärtan av 5 :) ♥ ♥ ♥ ♥

Jag kan starkt rekomendera den! ^^
film 1
Detta är då pojken i filmen.

Godmorning sunshines

Godmorgon, pigga och glada? :)

 Man kan ju alltid hoppas. Har precis gjort mig färdig för skolan så jag ska snart dra mig bortåt bussen. Längsta skoldagen idag. Till klockan 16.00. Men eftersom vi har elevensval idag och jag har bild där så tänkte jag passa på att fotografera dem så ni får se dem nu eftersom jag glömt det så många gånger x) Jag funderar fortfarande på vilken sorts tävling jag ska ha. Jaja jag kommer väl på något så småningom :)

Ha det bäst <3

Bolt

Hejsan.

Jag har precis varit och sett filmen Bolt. Den var väl sådär. Jag ger den bara 2 hjärtan av 5. Den var liksom lite seg då och då fastän den var även rolig ibland. Om  ni gillar animerade filmer borde ni verkligen se den här! ^^ Favoriter i filmen: Duvorna helt klart :D Dem är så balla!

Ha det fett  <3

Skoldagen slut för idag

Tjeniiis allihopa :)

Skolan gick väl så där, medans alla andra var trötta så var jag på något sådant extremt flummhumör så jag räddade skoldagen ^^ Med andra ord, lektionerna = dryyyga som fan men rasterna extremt flummiga (tack vare mig) :) Jaja nu är skoldagen över och man är hemma, skkööönt! :D Tänkte mest bara slänga ihop ett litet inlägg innan lunch så ni har något att läsa ^^ Bra eller hur? Försöker nå mitt stora mål! Att komma upp i mest aktiva listan, hittills har det inte funkat men det gör det väl så småning om! :) Bara jag fortsätter att uppdatera ofta så ska det väl gå ^^ Ni får ha det super så hörs vi snart igen :) PUSS

goodmorning

Godmorgon :)

Sovit gott? Inte jag med tanke på mitt knä sen igår. Jobbigt som fan. Just nu sitter man och väntar på att det ska bli dags att gå ner till bussen och åka i den i 40 minuter för att sen gå i skolan tills klockan tre -.- dryyyygt. Men det får väl gå. :) Ha en bra dag så skriver jag antingen från biblioteket i skolan eller när jag kommer hem för mobil blogga funkar ju inte längre :S Skumt.

Hejdå <3

Kort Kjol

Hejsan. Nu har jag läst ut boken Kort kjol av Christina Wahldén.

Handling: Myran en tjej på 16 år blir våldtagen brutalt och hela hennes liv går i spillror. Boken handlar då om hennes gång genom den hemska händelsen, om rättegångar och en massa annat. För er som gillar sånna här böcker borde verkligen läsa den! ^^

Poäng:  ♥ ♥ ♥ (3 hjärtan av 5)

jg 1

Good feelings & Bad feelings

Hejsan allihopa.

Min dag har hitills varit både bra och dålig. Man vaknade vid 10.08 (alltid när jag tittar på klcokan så är den 08 över! läskigt) Chryss kom hit och vi skickade in lite bilder till en grejj ( ni får veta sen när jag fått svar av dem ;) ). Han stack hem vid fyra tiden. Så jag släppte ut hundarna i trädgården så dem skulle få springa av sig lite. Pappa hade såklart lämnat grinden öppen så dem rymde ju. Jag drog på mig nathalies skor och sprang efter dem. halckade och har 3 fett stora sår på knät och min hand har ingen kännsel fortfarande. Aja det går väl över.

Ha det <3

090301

Vad har ni hittat på hitills då? Själv sitter man med en kompis och dricker pepsi och äter chips, riktigt Nice ;D Ha det fett <3


Vakna med AbsoluteEmma Nr 1

Godmorgon!

Idag är det ju Vakna med AbsoluteEmma, det var det igentligen igår också men glömde helt bort det :o Förlåt, my bad! I dagens AbsoluteEmma tänkte jag mest höra med er vad ni vill ska vara med i inläggen, det kan vara allt mellan himmel och jord. Dissutioner om nyheter, skönhet, mode, make-up. Ja allt som faller just dig i smaken! :) Så har du något tips på vad det kan handla om så är det bara att klicka sig fram och kommentera inlägget eller skicka ett mejl till mig. [email protected] eller [email protected]. Svarar såklart på allting! :) Och var inte blyga med att komma med idéer ^^

Men eftersom att jag precis börjat med AbsoluteEmma så tänkte jag ändon köra igång med något den här gången. Hmm... Vad ska det handla om x)

Varför måste man igentligen vara minst 170 cm lång för att bli modell?
Det är något jag frågat mig själv länge, själv är jag bara 160 cm och blir inte längre. Riktigt störigt faktiskt. Men att man måste vara just den längden eller längre och att man måste vara smal och inte för tjock och helst bo i Stockholm. Det tycker jag är lite väl stränga krav. Det finns jätte många underbara flickor med påtensial för att bli modell men kanske bor i skåne eller uppe i norrland och bara är 160-169 cm lång. Och ibland inte alltid så smala. Men dem är hur söta som helst. Borde dem inte få en chans då?

Tappar ni mycket hår under en period eller ofta?
Då vet jag det perfekta shampoot & balsamet till er! Maria nila heter det. Min syster använder det för hon tappar håret lite då och då vilket är helt normalt faktiskt. Och det funkar hur bra som helst för henne. Man kan köpa det hos frisören. Fråga efter den där om du är intresserad! :)

Tävlingar ?
Jag tänkte köra igång en tävling snart. Vad tycker ni om det ? :)

Tja, det var nog allt som Vakna med AbsoluteEmma hade att bjuda på den här gången. Glöm nu inte att skicka era idéer :) Och kom ihåg, inga idéer är dumma! ^^

RSS 2.0